Φαίη Σκορδά: Έτσι περιποιείται τον εαυτό της – Η επίσκεψη ομορφιάς που έκανε

Μπορεί η Φαίη Σκορδά τον τελευταίο καιρό να ήταν προσηλωμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής της και στην ανανεωμένη ομάδα της ωστόσο, όταν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις τής το επιτρέπουν, φροντίζει τον εαυτό της. Προτεραιότητα της δεν παύουν στιγμή να είναι οι δύο γιοί της, όπου η Φαίη απολαμβάνει να περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Δεν είναι λίγες οι φορές όμως, που η όμορφη παρουσιάστρια είτε μέσω της εκπομπής της είτε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram μοιράζεται με τις φίλες της τα μυστικά της καθημερινής της περιποίησης.

Αυτή τη φορά, η Φαίη βρέθηκε σε ένα κέντρο αισθητικής, στο κέντρο της Αθήνας και περιποιήθηκε την επιδερμίδα της. ”Η απολέπιση και η ενυδάτωση του δέρματος είναι δύο σημαντικές συνήθειες που κάθε γυναίκα πρέπει να αποκτήσει”, είχε πει σε παλιότερο βίντεο που είχε ανεβάσει στο κανάλι της στο youtube. Η λαμπερή της εμφάνιση ωστόσο, είναι και αποτέλεσμα του συνδυασμού διατροφής και γυμναστικής.

Στις παρακάτω φωτογραφίες, το κορίτσι του Αντ1, ποζάρει με τον φίλο της Χάρη Σιανίδη και τον σκηνοθέτη Δημήτρη Δημολιτσά.

Read More

And More