Φαίη Σκορδά: Γεύμα με την ανανεωμένη ομάδα του Πρωινού και τους γιους της!

Μια όμορφη Κυριακή με τους γιους και την ομάδα της πέρασε η Φαίη Σκορδά, που έχει μπει στην τελική ευθεία για την παρουσίαση του ανανεωμένου Πρωινού. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, δίχως τον σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα αυτή τη χρονιά, είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό και να κερδίσει το στοίχημα.

Κι επειδή η Φαίη πιστεύει πολύ στις ομάδες, θέλει να κρατά την δική της ενωμένη και να υπάρχει καλό κλίμα. Το μεσημέρι της Κυριακής λοιπόν, συγκεντρώθηκαν όλοι στο Balux για γεύμα και… συζήτηση. Η παρουσιάστρια είχε μαζί της τους γιους της Γιάννη και Δημήτρη κι έδειχνε πολύ χαρούμενη.

Ντυμένη casual κι έχοντας αγκαλιά τ’ αγόρια της, πόζαρε στον φακό και στη συνέχεια εμφανίστηκε η καλή της φίλη και συνεργάτιδα Σάσα Σταμάτη, που θα βρίσκεται και φέτος στο πλευρό της. Στην ομάδα παραμένουν η Ελεάνα Τριφύδου (αρχισυντάκτρια), ο Θέμης Γεωργαντάς, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η Λίτσα Πατέρα ενώ εντάσσονται ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο Αντώνης Βλοντάκης και η Μαντώ Γαστεράτου που θα βρίσκονται στα λινκς, η Βένια Καραγιάννη (βοηθός ρχισυντάκτριας) και ο Νίκος Παρτσώλης στη σύνταξη.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More