Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Κοινή βραδινή έξοδος με φίλους μετά από καιρό!

Καιρό είχαμε να τους δούμε μαζί σε βραδινή έξοδο, αλλά το βράδυ του Σαββάτου ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά το έριξαν έξω για τα καλά. Το ζευγάρι άφησε για λίγο τα αγόρια στο σπίτι και διασκέδασε ως αργά το βράδυ παρέα με καλούς φίλους στο “Θέα” με την Δέσποινα Βανδή και τον Χρήστο Χολίδη.

Η Φαίη, φορώντας ένα σέξι μαύρο φόρεμα που αναδείκνυε τα καλλίγραμμο κορμί της βρέθηκε στα πρώτα τραπέζια μαζί με τον Γιώργο και την παρέα τους και απόλαυσαν το πρόγραμμα. Μαζί τους ήταν η Μαρία Ηλιάκη και ο Ηλίας Κοκοτός και άλλοι συνεργάτες από τον Ant1. Ενώ, η Φαίη ανέβασε και στο Instagram φωτογραφίες και video από την βραδιά.

DeVa

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Φαίη Σκορδά (@fayskorda) στις

Το ζευγάρι, μάλιστα, λίγο μετά την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή βρέθηκε και στα παρασκήνια με τον Γιώργο Λιάγκα να ανεβάζει μια φωτογραφία και να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για τη δεύτερη σεζόν του The Voice! “Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά… Ετοιμαζόμαστε για του χρόνου!!!”, έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του “Πρωινού Ant1”.

Αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα…Ετοιμαζομαστε για του χρονου!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Giwrgos Liagas (@gliagas) στις


Λίγο νωρίτερα, όμως, ο Γιώργος έκανε και ένα πέρασμα από το “Φωταέριο” όπου εμφανίζεται η γειτόνισσά του Νατάσα Θεοδωρίδου με τον διάσημο χορευτή Flamenco Farruquito!

Σκιζει η γειτονισσα…

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Giwrgos Liagas (@gliagas) στις


Read More

And More