Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Το πρώτο Πάσχα μετά το διαζύγιο!

Στις αρχές του Νοέμβρη έσκασε σαν βόμβα η είδηση του χωρισμού του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Το πρώην αγαπημένο ζευγάρι της τηλεόρασης, αυτούς τους μήνες ακολουθεί δρόμους χωριστούς σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, αλλά προσπαθεί να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να μην αλλάξουν οι ισορροπίες στην καθημερινότητα των παιδιών του. Εξάλλου, ο Γιαννάκης και ο Δημητράκης τους είναι η μεγάλη τους αδυναμία…

Ωστόσο, αυτήν τη χρονιά θα περάσουν το πρώτο Πάσχα χωριστά… Μετά το διαζύγιο, οι σχέσεις της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα παραμένουν φιλικές, ωστόσο, οι φετινές διακοπές του Πάσχα θα είναι χωριστές, με τα αγόρια να ακολουθούν την μαμά τους παραδοσιακό στο χωριό της στις Σέρρες και τον παρουσιαστή του Rising Star να βρίσκεται ήδη στην Τήνο, πριν το μεγάλο τελικό του παιχνιδιού.

Η Φαίη Σκορδά αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης και ετοίμασε βαλίτσες με τους δύο γιους της, Γιάννη και Δημήτρη, για την ιδιαίτερη πατρίδα της, τα Πορόια Σερρών. Μάλιστα, στην εκπομπή αποκάλυψε πως ζήτησε από τους γονείς της να περάσουν το φετινό Πάσχα παραδοσιακά και να σουβλίσουν αρνί. “Εγώ το είπα! Φέτος θέλουμε σούβλα στο χωριό. Τα τελευταία χρόνια κάναμε φούρνο. Τέλος! Και στον μπαμπά μου και στη γιαγιά μου και στον αδερφό μου και στους θείους μου το είπα… θέλουμε σούβλα!”, είπε χαρακτηριστικά.

Βολτα στο δασος

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda) στις

Λίγες ώρες μετά τη δήλωση της Φαίης για την τήρηση των εθίμων που θα προσπαθήσει να εφαρμόσει στην οικογένειά της, στις Σέρρες, ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασε στο Instagram ένα Video από την Τήνο. Το συγκεκριμένο νησί είναι φυσικά το αγαπημένο του (έχει περάσει πολλά καλοκαίρια εκεί) και αποτελεί πάντα μια καλή επιλογή για λίγες μέρες ηρεμίας και χαλάρωσης. Ωστόσο, φέτος δεν μπορεί να μείνει εκεί πάρα πολλές μέρες, αφού ως την Δευτέρα του Πάσχα πρέπει να είναι πίσω για τον τελικό του Rising Star.

Μοναδικες Κυκλαδες… Φως Ελλαδας…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giwrgos Liagas (@gliagas) στις

Read More

And More