Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Το TLIFE σου παρουσιάζει τις πρωτότυπες μπομπονιέρες του μικρού Δημήτρη!

Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Το TLIFE σου παρουσιάζει τις πρωτότυπες μπομπονιέρες του μικρού Δημήτρη! | tlife.gr

Στην τελική ευθεία βρίσκονται η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας για την βάφτιση του μικρού τους γιου Δημήτρη. Όπως, σου έχουμε ήδη γράψει – μαζί με κάθε λεπτομέρεια για την διακόσμηση της βάφτισης– το Μυστήριο θα γίνει το Σάββατο, στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στην Βάρκιζα. Η βάφτιση έχει προετοιμαστεί με έμφαση στις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά και φυσικά με περίσσια αγάπη, από την καλή φίλη του ζευγαριού Fevronia.

Στους περίπου 280 καλεσμένους της βάφτισης του μικρού Δημήτρη, θα δοθούν μπομπονιέρες φτιαγμένες από τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS στο Φίλυρο, καθώς η παρουσιάστρια θέλει αυτή τη σημαντική αυτή ημέρα για τον γιο της να ενισχύσει όσο μπορεί το έργο των Παιδικών Χωριών SOS. Ωστόσο τους μικρούς καλεσμένους του ζευγαριού η Fevronia έχει ετοιμάσει μια πολύ ιδιαίτερη έκπληξη. Μια ακόμη μπομπονιέρα – καμβάς με αναφορά φυσικά στο θέμα της βάφτισης: το αστέρι.

Πρόκειται για χειροποίητους καμβάδες ζωγραφισμένους στο χέρι. Ενάς καμβάς θα δοθεί σε κάθε λιλιπούτειο καλεσμένο που αργότερα μπορεί με αυτόν να στολίσει το υπνοδωμάτιό του.

READ more