Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Βραδινή έξοδος στα νότια προάστια!

Η αλήθεια είναι πως σπάνια τους συναντάμε μαζί σε βραδινή έξοδο στα μέσα της εβδομάδας, αλλά αυτήν τη φορά το δίδυμα του Πρωινού Ant1 έκανε μια εξαίρεση. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, παρά το πρωινό ξύπνημα της Τρίτης, διασκέδασαν χθες βράδυ στο Ακρωτήρι μαζί με φίλους και συνεργάτες.

Με αφορμή το μεγάλο πάρτι που έγινε στα νότια προάστια το γνωστό ζευγάρι αποφάσισε να το ρίξει λίγο έξω και εμφανίστηκε μαζί στο event. Με ανδρόγυνο look και τα μαλλιά πιασμένα πάνω η Φαίη έχοντας στο πλευρό τον σύζυγό της πόζαρε στο φωτογραφικό φακό του TLIFE και δεν σταμάτησε να χαμογελά.

Η γνωστή παρουσιάστρια μάλιστα, μπορεί να άφησε για λίγο τα αγόρια της (τον Γιάννη και τον Δημήτρη) σπίτι, αλλά φρόντισε κατά τη διάρκεια της βραδιάς να κάνει τα απαραίτητα τηλεφωνήματα και να ελέγξει αν όλα ήταν καλά με τα αγγελούδια της -που φυσικά έπεσαν από νωρίς για ύπνο.

Όσο για τη βραδιά, η Φαίη και ο Γιώργος συνάντησαν πολλούς φίλους και συνεργάτες (ανάμεσά τους η Σάσα Σταμάτη, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Κατερίνα Καινούργιου, η Μαίρη Συνατσάκη και άλλοι) και διασκέδασαν ως αργά το βράδυ!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More