Φαίη Σκορδά: Η εντυπωσιακή φωτογράφηση της παρουσιάστριας στο κέντρο της Αθήνας! (video)

Μιλώντας για όμορφα και ενδιαφέροντα προφίλ στο Instagram, δεν θα μπορούσε κανείς να παραβλέψει αυτό της Φαίης Σκορδά, η οποία έχει πολύ καλή σχέση με το δημοφιλές αυτό μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 διαθέτει έναν πολύ “δυνατό” λογαριασμό με σχεδόν 810 χιλιάδες followers, που την ακολουθούν πιστά και την στηρίζουν σε κάθε της βήμα.

Η οικοδέσποινα του “Πρωινού“, δημοσιεύει καθημερινά υπέροχα στιγμιότυπα στο προφίλ της, τόσο από την επαγγελματική της ζωή, όσο και από την προσωπική. Όσον αφορά το πρώτο σκέλος, κατά κύριο λόγο η Φαίη μοιράζεται φωτογραφίες με τα looks που επιλέγει για την εκπομπή της, ενώ σχετικά με το δεύτερο, τα παιδιά της, Γιάννης και Δημήτρης, μονοπωλούν τις αναρτήσεις της, κυρίως στα InstaStories της.

Για να έχει, όμως, ένα ωραίο account, με εντυπωσιακές φωτογραφίες, η ίδια αφιερώνει αρκετό χρόνο μέσα στη μέρα της -κυρίως μετά το τέλος της εκπομπής της- προκειμένου να φωτογραφίζεται με ρούχα που φοράει on air, αλλά και με άλλα που εξασφαλίζει για να δίνει δώρο στις διαδικτυακές φίλες της. Άλλωστε, η Φαίη έχει αναγάγει τα τελευταία χρόνια την μόδα σε σήμα κατατεθέν της και δημιουργεί τάση με ότι κι αν φορέσει.

Το απόγευμα της Πέμπτης, λοιπόν, η ίδια βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τους συνεργάτες της και πραγματοποίησε μια νέα φωτογράφηση. Φορώντας ένα μαύρο pencil φόρεμα, ψιλοτάκουνες γόβες και ένα μεγάλο καπέλο, όλα στο ίδιο χρώμα, πόζαρε με νάζι στο μπαλκόνι γνωστού ξενοδοχείου με θέα της Ακρόπολη. Έπειτα, ντυμένη πιο casual, με μαύρο παντελόνι και jacket γεμάτο παγέτες, περπάτησε στην Ερμού και πόζαρε ανάμεσα στον κόσμο που περπατούσε αμέριμνος. Τέλος, βρέθηκε στο μαγαζί του Βασίλη Καλλίδη που σερβίρει κινέζικο street food και σε ρόλο μοντέλου φωτογραφήθηκε με ένα κόκκινο κοστούμι, που ομολογουμένως της ταίριαζε απόλυτα.

Δες τα βίντεο που ακολουθούν:

Η Φαίη για μια ακόμα φορά ήταν όμορφη και λαμπερή, ενώ, όπως ήταν φυσικό, μαγνήτισε πάνω της τα βλέμματα όλων όσων την είδαν κατά τη διάρκεια της φωτογράφησής της.

Read More

And More