Φαίη Σκορδά: Η εντυπωσιακή της φωτογράφιση πάνω σε σκάφος! [vid]

Λίγες ημέρες μετά το φινάλε της εκπομπής Πρωινό για τη φετινή σεζόν, η Φαίη Σκορδά δεν έχει καταφέρει ακόμη να… χαλαρώσει από της επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Η γλυκιά παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό της κοινό, την περασμένη Παρασκευή και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για την επόμενη σεζόν! Η Φαίη ανυπομονεί να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές τόσο με τα δυο της αγόρια, τον Δημήτρη και τον Γιάννη όσο και τον σύντροφό της Νίκο Ηλιόπουλο.

Σήμερα, μάλιστα, ήταν μια ιδιαίτερα πολυάσχολη και απαιτητική ημέρα για την παρουσιάστρια, καθώς έπρεπε να κάνει κάποιες φωτογραφίσεις. Βλέπεις η Φαίη Σκορδά έχει αρκετές συνεργασίες με καταστήματα ρούχων και κοσμημάτων και σχεδόν καθημερινά κάνει photoshootings για διαφημιστικούς λόγους.

Το πρωί της Τρίτης, η όμορφη Φαίη βρέθηκε με τους συνεργάτες της σε ένα άκρως πολυτελές σκάφος, για να κάνει όλες τις φωτογραφίσεις της, με σκοπό να ολοκληρώσει εσπευσμένα τις υποχρεώσεις της και να πάει επιτέλους διακοπές! Η ίδια όπως θα δεις στο βίντεο ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ, ενώ δεν σταμάτησε να το απολαμβάνει!

Read More

And More