Φαίη Σκορδά: Η φιλανθρωπική της δράση και τα Χριστούγεννα με τους γιους της!

Γεμάτη αλλαγές είναι το τελευταίο διάστημα η ζωή της Φαίης Σκορδά, αλλά κάποια πράγματα για εκείνη παραμένουν σταθερά. Η παρουσιάστρια του Ant1 έκανε νέο ξεκίνημα αναλαμβάνοντας μόνη την πρωινή καθημερινή ζώνη του Ant1, ανακοίνωσε μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα του χωρισμό της και βρίσκεται σε περίοδο ανασυγκρότησης.

Ωστόσο, η αγάπη για τα παιδιά, παραμένει για εκείνη πυλώνας της ζωής της. Η Φαίη Σκορδά έχει μεγάλη αδυναμία στους γιους της (γι’ αυτό άλλωστε διατηρεί και με τον πρώην σύζυγό της άριστες σχέσεις), αλλά και με κάθε τρόπο προσπαθεί να δείχνει την αγάπη της σε όλα τα παιδιά. Γι’ αυτό και είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με θέματα που αφορούν τους μικρούς της φίλους. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα στηρίζει και πολύ ενεργά φιλανθρωπικές προσπάθειες και πρωτοβουλίες για τα παιδιά.

Την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για τα 20 χρόνια του Make A Wish και συγκινήθηκε βλέποντας την ευχή του μικρού Γιαννάκη να πραγματοποιείται (δες εδώ), ενώ το Σάββατο στήριξε την προσπάθεια του καλού της φίλου και συγγραφέα Γιώργου Λεμπέση.

Ο Γιώργος Λεμπέσης μίλησε το Σάββατο στο Christmas Factory για το πιο συγκινητικό από τα παραμύθια του, γραμμένο με αγάπη για το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), για να δώσει μαθήματα ζωής σε μικρούς και μεγάλους, χαρίζοντας χαρά, δύναμη και ελπίδα στα παιδιά που πάσχουν από μία απειλητική για τη ζωή τους ασθένεια. Εκεί ήταν φυσικά η πρέσβυς του Οργανισμού Φαίη Σκορδά, που έπαιξε με τα παιδιά και μίλησε για το συγκινητικό αυτό βιβλίο.

Η Φαίη, μάλιστα, έχει διαβάσει αυτήν την ιστορία και στα αγόρια της… και αγαπά πολύ να περνά μαζί τους δημιουργικό χρόνο. Αυτός είναι και ο λόγος που περιμένει πώς και πώς τα Χριστούγεννα που θα χαλαρώσουν όλοι μαζί. Όπως αποκάλυψε μάλιστα κυριακάτικη εφημερίδα, το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να περάσει η Φαίη τα Χριστούγεννα με τους γιους στο Κιλκίς και μετά ο μεγάλο γιος να φύγει για ένα ταξίδι με τον μπαμπά του Γιώργο Λιάγκα.

Read More

And More