Φαίη Σκορδά: Η μετακόμιση σε νέο σπίτι και τα επαγγελματικά της σχέδια! [pics]

Στην Αθήνα βρίσκεται πια η Φαίη Σκορδά και ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη φετινή σεζόν. Μετά από τις διακοπές στη Χαλκιδική με τα αγόρια της και τις στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης που πέρασε με τα αγαπημένα της πρόσωπα, η όμορφη Φαίη επέστρεψε δυναμικά έτοιμη για ένα δημιουργικό χειμώνα.

Αρχικά, η Φαίη, με την επιστροφή της στην Αθήνα, θέλησε -σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News- να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για το νέο σπίτι στο οποίο θα μετακομίσει με τα δυο αγγελούδια της, τον Γιαννάκη και τον Δημητράκη. Μετά το χωρισμό της άλλωστε, από τον Γιώργο Λιάγκα, η παρουσιάστρια του Ant1 ζει σε διαφορετικό σπίτι από τον πρώην σύζυγό της, έχοντας μαζί τα παιδιά. Φυσικά, οι δυο παρουσιαστές διατηρούν άριστε σχέσεις, με τον Γιώργο Λιάγκα να έχει ιδιαίτερα ενεργό ρόλο στην καθημερινότητα των αγοριών του.

Όσο για τα επαγγελματικά σχέδια της Φαίης… Με την επιστροφή της ξεκίνησαν και  οι πρώτες συζητήσεις για την εκπομπή της. Η πρώτη σύσκεψη της ομάδας της έγινε χθες, με την Φαίη να είναι έτοιμη για αρκετές αλλαγές για τη φετινή σεζόν, καθώς σκοπός της παρουσιάστριας είναι η ανανέωση του «Πρωινού Ant1».

 

Read More

And More