Φαίη Σκορδά: Η σέξι εμφάνιση στην ειδική προβολή του 50 Shades Darker [pics]

Η Φαίη Σκορδά γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον πιο όμορφο τρόπο! Από νωρίς το πρωί δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές και δώρα από τα αγαπημένα της πρόσωπα, τους συνεργάτες της αλλά και τους τηλεθεατές της εκπομπής “Το πρωινό”.

Η παρουσιάστρια του ANT1 στη συνέχεια βρέθηκε στο Hilton παρέα με αρκετούς ακόμα εκπροσώπους της εγχώριας showbiz. Ο λόγος ήταν η ειδική προβολή της δεύτερης ταινίας της E.L James, Fifty Shades Darker που οργάνωσε ο Χάρης Ντάβλας.

Με ένα σέξι μάυρο φόρεμα, υπακούοντας στο dress code της βραδιάς, η Φαίη Σκορδά έκλεψε τις εντυπώσεις! Η ξανθιά παρουσιάστρια απέδειξε ότι στα 37 της είναι πιο σέξι από ποτέ και πλέον έχει αφήσει πίσω της τις δύσκολες στιγμές της ζωής της.


Ο χωρισμός της από τον Γιώργο Λιάγκα μπορεί να την ταλαιπώρησε συναισθηματικά αλλά φαίνεται πως έχει ξαναβρεί τις ισορροπίες της. Άλλωστε έχει τους δύο γιους της, Δημήτρη και Γιάννη που υπεραγαπά και τους συνεργάτες της που την στηρίζουν σε όλα.

Θέμης Γεωργαντάς, Φαίη Σκορδά, Κώστας Τσουρός

Σημαντικό στοιχείο είναι ότι η Φαίη Σκορδά έχει κερδίσει και το στοίχημα της παρουσίασης της πρωινής εκπομπής του σταθμού χωρίς να έχει στο πλευρό της τον Γιώργο Λιάγκα.

Read More

And More