Φαίη Σκορδά: Κι όμως, μάθαμε με ποιους παρέα, θα περάσει τις γιορτές…

Σε… χριστουγεννιάτικους ρυθμούς χορεύει πλέον η Φαίη Σκορδά, μιας και έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα για τις γιορτές, τις οποίες περιμένει πως και πως!

Άλλωστε, τα Χριστούγεννα της πάνε πολύ της Φαίης, μιας και μαζί με τα δύο της αγόρια (όπως άλλωστε συμβαίνει και σχεδόν σε όλες τις μαμάδες του πλανήτη…), γίνεται και πάλι παιδί και φροντίζει να μην χάνει καμία μαγική στιγμή αυτής της περιόδου.

Εννοείται πως στόλισε νωρίς-νωρίς το σπίτι, εννοείται πως και η γιαγιά και ο παππούς είναι σε ετοιμότητα για να υποδεχτούν την κόρη τους και τα εγγόνια τους στο χωριό, εννοείται πως είναι έτοιμο και το γράμμα προς τον Άγιο Βασίλη και γενικώς το γλυκό κορίτσι του ΑΝΤ1 έχει αυτή την γλυκιά προσμονή για να έρθουν αυτές οι πιο φωτινές και λαμπερές μέρες του χρόνου, που όσο να πεις χαρίζουν ένα άλλο χρώμα στη συνήθως γκρίζα καθημερινότητά μας.

Εκτός ,όμως, από τα σχέδια που κάνει η Φαίη για να βρεθεί τα Χριστούγεννα στην ιδιαίτερη πατρίδα της στις Σέρρες, κάνει σχέδια και στον ΑΝΤ1.

Γιατί πρόγραμμα ΑΝΤ1 χωρίς “Πρωινό” γίνεται; Εμ, δεν γίνεται, οπότε η καθημερινή, ψυχαγωγική εκπομπή του καναλιού θα φορέσει τα γιορτινά της και θα έρθει στους δέκτες μας για να μοιράσει χαμόγελο, αισιοδοξία και κέφι σε όλο το κόσμο που αυτές τις γιορτινές μέρες θα είναι σπίτι και θα παραμείνει πιστός στο ραντεβού του με την Φαίη και την παρέα της.

Έτσι ,λοιπόν, κατάφερα να μάθω με ποιούς η γνωστή παρουσιάστρια θα περάσει τις γιορτές στο πλατό του ΑΝΤ1. Ποιοί είναι ,λοιπόν, οι καλεσμένοι με τους οποίους θέλησε να κάνει Χριστούγεννα; Ποιοί είναι οι καλεσμένοι που θα της κάνουν ποδαρικό την Πρωτοχρονιά;

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις αποκλειστικές πληροφορίες που έχω, ανήμερα τα Χριστούγεννα η Φαίη θα βρεθεί στο “Πρωινό” μαζί με τον Πάνο Κιάμο, ο οποίος για το χατίρι της αποφάσισε μετά από πολύ, πολύ καιρό να εμφανιστεί τηλεοπτικά, ενώ την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων το “Πρωινό” θα μας το σερβίρει η Φαίη μαζί με τον Χρήστο Μενιδιάτη.

Όσο για το ποιός τώρα θα είναι αυτός που θα… σπάσει το ρόδι και θα ευχηθεί και στη Φαίη Σκορδά, αλλά και σε όλους τους τηλεθεατές το “καλή χρονιά κι ευτυχισμένο το 2018”;

Ο Σταμάτης Γονίδης, μαζί με τον Μάκη Δημάκη, οι οποίοι πάνε ΑΝΤ1 για να το… κάψουν και για να μας προσφέρουν ένα μοναδικό πρωινό Πρωτοχρονιάς!

Read More

And More