Φαίη Σκορδά: «Κόντρες» στη θάλασσα με τον γιο της! [video]

Λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα για την νέα τηλεοπτική σεζόν, η Φαίη Σκορδά απολαμβάνει όμορφες στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς με τα αγόρια της στον Πύργο Ηλείας. Βλέπεις μετά τις διακοπές στην Τήνο με τον μπαμπά τους Γιώργο Λιάγκα, ο Γιάννης και ο Δημητράκης έφυγαν με την μητέρα τους για νέες περιπέτειες.

Η παρουσιάστρια του Ant1 επέλεξε για το φετινό καλοκαίρι ένα όμορφο θέρετρο στον Πύργο Ηλείας, όπου πήγε με τα παιδιά της για ιππασία, έκανε βουτιές στην πισίνα και «κονταροχτυπήθηκε» στα θαλάσσια σπορ. Ναι, μαμά και γιοι πήγαν για θαλάσσιο σκι στα γαλανά νερά κοντινής παραλίας στην περιοχή και έβαλαν τα δυνατά τους για να μείνουν όσο περισσότερη ώρα μπορούσαν όρθιοι μέσα στη θάλασσα.

Περήφανη μαμά η Φαίη Σκορδά, ανέβασε ένα video με τα κατορθώματα του γιου της στο νερό και τα σχόλια των φίλων της δεν είχαν τέλος.

Και φυσικά ακολούθησε και η δική της προσπάθεια στο νερό, που «συναγωνίστηκε» επάξια τις επιδόσεις του γιου της, που είναι λάτρης των θαλάσσιων σπορ και πολύ καλός κολυμβητής!

Μετά το μπάνιο και τα θαλάσσια σπορ, μάλιστα όλοι μαζί έκαναν τις βόλτες τους και πήγαν στις κούνιες, όπου και συναντήθηκαν με την Κατερίνα Γκαγκάκη!

Και οι διακοπές συνεχίζονται!

 

Read More

And More