Φαίη Σκορδά: Μαμά με στυλ! Εντυπωσιακή σε φωτογράφιση στο κέντρο της Αθήνας [pics]

Η Φαίη Σκορδά διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της! Μάλιστα, η οικοδέσποινα της εκπομπής “Το Πρωινό” στον ΑΝΤ1 φαίνεται πώς έχει βρει τον τρόπο να συνδυάζει τις επαγγελματικές με τις οικογενειακές υποχρεώσεις της, χωρίς να αμελεί τη θηλυκή πλευρά της. Έτσι, ο φωτογραφικός φακός  την καταγράφει πότε με τους γιους της, Γιάννη και Δημήτρη, και πότε μόνη σε καθημερινές στιγμές.

Πρόσφατα, η παρουσιάστρια βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας για λίγες ώρες, προκειμένου να πραγματοποιήσει ένα προγραμματισμένο γύρισμα για την εκπομπή της. Στη συνέχεια, όμως, παρέμεινε για επαγγελματική φωτογράφιση σε εξωτερικούς χώρους στο Κολωνάκι, όπου και την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

Η Φαίη, όπως ήταν αναμενόμενο, έκλεψε τις εντυπώσεις με την sporty-casual εμφάνισή της και όχι άδικα, αφού επέλεξε να φορέσει μια μίνι φούστα, που άφηνε ακάλυπτα τα καλλίγραμμα πόδια της, τα οποία είναι άλλωστε και το πιο δυνατό σημείο πάνω της.

Μόλις ολοκλήρωσες την φωτογράφηση, επιβιβάστηκε σε ταξί και επέστρεψε στο σπίτι της, όπου την περίμεναν τα δύο αγόρια της, που αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα για εκείνη.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More