Φαίη Σκορδά: Μάθε με ποια λαμπερή κυρία θα περάσει τα Χριστούγεννα!

Αναμφισβήτητα αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά για την Φαίη Σκορδά… Αναμφισβήτητα αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι πιο δύσκολα για την Φαίη Σκορδά… Αναμφισβήτητα αυτά τα Χριστούγεννα δεν θα είναι τα Χριστούγεννα που θα ήθελε ιδανικά να περάσει…

Παρόλα αυτά, για το χατίρι των παιδιών της εννοείται πως δεν το βάζει κάτω… Και ένας τρόπος που την βοηθά να προχωρά και να συνεχίζει είναι η δουλειά της. Αλλωστε, η… εργασιοθεραπεία έχει αποδειχθεί πολλάκις πως έχει θαυματουργικές ιδιότητες.

Ετσι, αν εξαιρέσει κανείς τις πολύ-πολύ γιορτινές μέρες που η Φαίη θα βρεθεί με τα παιδάκια της στους γονείς στο Κιλκίς, το “Πρωινό” θα κυριαρχήσει στη ζωή της.

Και μάλιστα; Για τα Χριστούγεννα και πιο συγκεκριμένα για την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων θα έχει στο πλατό δίπλα της, μία πολύ λαμπερή κυρία. Μία όμορφη γυναίκα με την οποία η Φαιη κάθε φορά που βρίσκεται, έχει να πει πολλά.

Ποια θα είναι ,λοιπόν, η λαμπερή κυρία με την οποία η γνωστή παρουσιάστρια θα κάνει Χριστούγεννα και θα την υποδεχθεί με άκρως γιορτινή διάθεση στο πλατό; Η Αγγελική Ηλιάδη, η οποία και θα τα πει όλα με την Φαίη, αλλά και θα μας προσφέρει ένα σούπερ γιορτινό, μουσικό πρόγραμμα.


Read More

And More