Φαίη Σκορδά: Με τέλεια σιλουέτα, μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη, σχεδιάζει τις καλοκαιρινές διακοπές της!

Είναι στα καλύτερά της και δεν το κρύβει. Ο λόγος για την Φαίη Σκορδά, που φέτος θα περάσει το πρώτο της καλοκαίρι με τους δυο γιους της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.
Το διάσημο πια τηλεοπτικό δίδυμα ολοκληρώνει την Παρασκευή τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην τηλεόραση, αφού πέφτει η φετινή αυλαία για το “Πρωινό” Ant1, με την Φαίη να ανυπομονεί να περάσει τις πρώτες διακοπές με τους δυο μικρούς της πρίγκιπες και τον σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα.

Ανανεωμένη και χαρούμενη, έχοντας χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης της, η Φαίη εμφανίστηκε με εντυπωσιακά μαγιό, καφτάνια και κιμονό (που είναι πολύ στη μόδα) στο γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Κυλλήνη, από όπου προβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα η εκπομπή.

Ο φωτογραφικός φακός του “OK!” και του “Hello!” την απαθανάτισε στο Κάστρο της Κυλλήνης, όπου έκανε τη βόλτα της ή χαλάρωνε για λίγο με τους συνεργάτες της, όταν τα δυο αγόρια της ξεκουράζονταν.

Όσον αφορά στις φετινές διακοπές του ζευγαριού, άνθρωπος από το περιβάλλον τους αναφέρει: “Η Φαίη και ο Γιώργος έχουν αποφασίσει να ταξιδέψουν αρχικά στην Τήνο, όπου έχουν εξοχικό σπίτι, και στη συνέχεια θα επισκεφθούν τους γονείς της στο Κιλκίς”.

Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” και το “Hello!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More