Φαίη Σκορδά: Mε τον Γιώργο Λιάγκα, στο πάρτι γενεθλίων του γιου τους σε λούνα παρκ! [pics,video]

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο… γενέθλια πέρασε η Φαίη Σκορδά! Η αγαπημένη παρουσιάστρια διοργάνωσε το Σάββατο που μας πέρασε ένα μοναδικό πάρτι για τον πρωτότοκο γιο της Γιάννη, ο οποίος είχε γενέθλια στις 19 Απριλίου και έκλεισε φέτος τα οκτώ του χρόνια, ενώ το πρωί της Κυριακής γιόρτασαν τα γενέθλια του μικρού Δημήτρη, ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας. Φυσικά και στα δύο πάρτι το παρών δεν θα μπορούσε να μη δώσει και ο πατέρας των αγοριών, Γιώργος Λιάγκας με τον οποίο η Φαίη διατηρεί άριστες σχέσεις για χάρη τους.

Ο μικρός Δημήτρης έκλεισε χθες τα πέντε και όλοι μαζί οικογενειακώς πήγαν σε γνωστό λούνα παρκ στο Μαρούσι για να περάσουν μια υπέροχη και φανταστική μέρα, γεμάτη παιχνίδια και χαμόγελα χαράς! Ο γιος της Φαίης και του Γιώργου, μάλιστα, δεν θα μπορούσε να μη γνωρίσει τους αγαπημένους του ήρωες. Εκεί συνάντησαν τον Spiderman και τον Ironman και όπως ήταν επόμενο, ο Δημητράκης ξετρελάθηκε.

Τόσο η Φαίη Σκορδά όσο και ο Γιώργος Λιάγκας δεν σταμάτησαν να μοιράζονται στιγμιότυπα από το πάρτι γενεθλίων του πρίγκιπά τους, ενώ ο παρουσιαστής ανήρτησε και την ξεχωριστή τούρτα του Δημήτρη, η οποία ήταν εμπνευσμένη από τον… Ironman!

Ο μικρός Δημήτρης είχε γενέθλια ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας. Η Φαίη Σκορδά, θέλοντας να ευχηθεί στον γιο της αλλά και σε όλες τις μανούλες, δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία από την πρώτη φορά που θήλασε τον δεύτερο μωράκι της, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: “Σε αυτή την φωτογραφία πριν πέντε χρόνια σε πήρα για πρώτη φορά αγκαλιά για να σε θηλάσω… Κ μου χάρισες το πιο γλυκό χαμόγελο του κόσμου! Χρόνια πολλά χαρά μου! Χρόνια πολλά Δημήτρη μου! Χρόνια πολλά μανούλες”.

Read More

And More