Φαίη Σκορδά: Μεταμφιέστηκε μαζί με τους γιους της! Δεν φαντάζεσαι τι στολή φόρεσε! [pics]

Μπορεί η Φαίη Σκορδά να αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά πάνω από όλα είναι μία αφοσιωμένη μητέρα! Ο πρωταρχικός ρόλος της είναι αυτός της μαμάς δύο υπέροχων παιδιών, του Δημήτρη και του Γιάννη. Παρά το απαιτητικό επαγγελματικό της πρόγραμμα, η οικοδέσποινα του Πρωινού πάντα θα βρει ελεύθερο χρόνο, ώστε να τον αφιερώσει στους άντρες της ζωής της.

Μιας και πλησιάζουν οι απόκριες λοιπόν, η Φαίη μαζί με τους δύο γιους της είπαν να μην το καθυστερήσουν άλλο και να μεταμφιεστούν σήμερα κιόλας στους αγαπημένους τους ήρωες των κινουμένων σχεδίων. Η παρουσιάστρια φόρεσε το γαλάζιο φόρεμα και τα γαλάζια γάντια της “Βασίλισσας Έλσα”, έβαλε ένα πλεξιδάκι άσπρο και πόζαρε δίπλα από τον “Νίντζα” και τον “Batman”.

“Ο Νιτζα ,ο Batman και η Έλσα σας ευχόμαστε Καλές Απόκριες” έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram η Φαίη και εντυπωσίασε τους followers της με την εκπληκτική της ομοιότητα, με την “Βασίλισσα του Χιονιού”.

Πριν λίγες ώρες μάλιστα είχε κοινοποιήσει και μία φωτογραφία που έδειχνε τις στολές τους και έγραψε: “Πειράζει που θα ντυθώ και εγώ;”

Read More

And More