Φαίη Σκορδά: Μπήκε ήδη σε χριστουγεννιάτικο mood!

Τα Χριστούγεννα είναι από τις αγαπημένες γιορτές της Φαίης Σκορδά και την βιώνει έντονα. Σημαντικός λόγος είναι το γεγονός ότι έχει παιδιά. Κάθε γυναίκα που έχει γίνει μαμά, περνά αυτή την περίοδο ξεχωριστά καθώς την ζει με έναν παιδικό ενθουσιασμό και μέσα από τα αθώα μάτια των μικρών.

Η παρουσιάστρια του AΝΤ1 πέρασε την περσινή χριστουγεννιάτικη περίοδο μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα στο “Μαγικό χωριό του Άι Βασίλη” στο Βόλο. Κάθε χρόνο κάνουν κάτι διαφορετικό για να απολαύσουν και οι γιοι τους, Γιάννης και Δημήτρης τις παραδόσεις και την ξεγνοιασιά των γιορτών

Βέβαια, ακόμα είναι νωρίς για να έχει κάνει σχέδια για φέτος αλλά η Φαίη έχει μπει ήδη σε χριστουγεννιάτικο mood. Την βοήθησε σε αυτό και το περιοδικό In Style για το οποίο πόζαρε. Η ίδια μας ενημέρωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram ότι φωτογραφήθηκε για το χριστουγεννιάτικο τεύχος του περιοδικού.


Η Φαίη ποζάρει στον φωτογραφικό φακό της Μάρας Δεσύπρη. Τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Χρήστος Μπαϊραμπάς και το make up της ο Γιάννης Λάσκος. Αν κρίνουμε από την backstage λήψη που μοιράστηκε μαζί μας θα είναι ένα εντυπωσιακό concept!

Read More

And More