Φαίη Σκορδά: Όλα για τους γιους της! Πώς περνούν μαζί τα Σαββατοκύριακα [pics]

Μπορεί η Φαίη Σκορδά να έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο της μιας από τις καλύτερες παρουσιάστριες της χώρας μας, όμως εκείνη συνεχίζει να δουλεύει σκληρά. Το πρωινό πόστο είναι το αγαπημένο της και αυτός είναι και ο λόγος που από το 2010 μας λέει την πιο γλυκιά καλημέρα. Τα πρώτα χρόνια των πρωινών εκπομπών, η Φαίη είχε συνοδοιπόρο τον πρώην άνδρας της και πατέρα των παιδιών της Γιώργο Λιάγκα.

Ακόμη και αν χώρισαν οι δρόμοι τους, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και στην προσωπική τους ζωή, δεν παύουν να είναι  μαζί για τα παιδιά τους. Οι γιοι τους είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους και οι στιγμές μαζί τους είναι πολύτιμες. Η όμορφη παρουσιάστρια ακόμα και αν έχει μια έντονη καθημερινότητα πάντα βρίσκει χρόνο για τα παιδιά της.

Τα Σαββατοκύριακα για παράδειγμα είναι εξ’ ολοκλήρου αφιερωμένα στο παιχνίδι και τη διασκέδαση. Η περήφανη μαμά λοιπόν, το απόγευμα της Κυριακής και μετά το τέλος του διαβάσματος, πήρε τα αγόρια της και πήγανε στο cinema. Μάλιστα, η Φαίη αποκάλυψε την συγκεκριμένη εξόρμηση στους διαδικτυακούς της φίλους με μια γλυκιά φωτογραφία με τους γιους της.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια μοιράζεται οικογενειακές στιγμές στα social media. Ζωγραφική, θέατρο, λούνα πάρκ, cinema, μαγείρεμα και ατέλειωτες βόλτες είναι κάποιες από τις ασχολίες με τις οποίες καταπιάνεται η Φαίη τα Σαββατοκύριακα. Η αδυναμία που έχει στους γιους της δεν κρύβεται και αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορεί να τους χαλάσει κανένα χατήρι.

Δες φωτογραφίες από τα Σαββατοκύριακα της παρουσιάστριας του Αnt1:

 

Read More

And More