Φαίη Σκορδά: Πάντα στο πλευρό των παιδιών! Chic εμφάνιση σε φιλανθρωπική εκδήλωση - Φωτογραφίες

Φαίη Σκορδά: Πάντα στο πλευρό των παιδιών! Chic εμφάνιση σε φιλανθρωπική εκδήλωση – Φωτογραφίες | tlife.gr

Για ακόμη μια φορά, η Φαίη Σκορδά έδειξε έμπρακτα τη στήριξή της στα παιδιά. Το απόγευμα της Δευτέρας, η οικοδέσποινα του Πρωινού βρέθηκε στο Κολέγιο του Ψυχικού για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο. To Make-a-Wish Κάνε μια ευχή Ελλάδος διοργάνωσε την εκδήλωση «Βραδιά του Ευχαριστώ», μια βραδιά με πρωταγωνιστές τα παιδιά των οποίων οι ευχές έχουν εκπληρωθεί από τον Οργανισμό στο Θέατρο του Κολεγίου.

Η Φαίη Σκορδά δεν θα γινόταν να λείψει από αυτή τη σημαντική εκδήλωση, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει γίνει Πρέσβειρα του “Make A Wish” και βρίσκεται πάντα στο πλευρό του συγκεκριμένου φιλανθρωπικού οργανισμού, συμβάλλοντας όσο μπορεί στο έργο του. Άλλωστε και η ίδια ως μητέρα δύο αγοριών είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη όσο αφορά τα παιδιά και ειδικά τα παιδιά που έχουν περισσότερο ανάγκη.

Η γνωστή παρουσιάστρια έκλεψε τις εντυπώσεις για ακόμη μια φορά με τη σικ εμφάνιση που έκανε στο Κολέγιο. Η Φαίη επέλεξε ένα ιδιαίτερα ρομαντικό φόρεμα σε μαύρη απόχρωση, το οποίο συνδύασε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Μάρκος Σεφερλής – Ράνια Θρασκιά – Φαίη Σκορδά

Φωτογραφίες: NDP

READ more