Φαίη Σκορδά: Παραδέχτηκε για πρώτη φορά την εγκυμοσύνη της

H Φαίη Σκορδά παραδέχθηκε για πρώτη φορά δημόσια ότι είναι έγκυος και ότι σε λίγους μήνες θα χαρίσει στο μικρό Γιάννη ένα αδερφάκι.

Η παρουσιάστρια του Ant1 δεν αντιστάθηκε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που την ρωτούσαν επίμονα αν είναι έγκυος και το παραδέχθηκε με χιούμορ λέγοντας: “Μα είναι δυνατόν να φούσκωσα από τους πολλούς κουραμπιέδες”;

Συμπλήρωσε ότι δεν ξέρει ακόμα το φύλο του παιδιού, ότι δεν θυμάται ποια ημερομηνία της έχει πει ο γιατρός ότι θα γεννήσει και κυρίως ότι νιώθει πολύ ευτυχισμένη για το μωρό που θα έρθει.

Η Φαίη βρέθηκε την Παρασκευή σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι, με την ιδιότητα της ambassador του προγράμματος PLAYMOBIL play&give. Η παρουσιάστρια του ANT1, που έχει αποδείξει πολλές φορές πόσο νοιάζεται για τα παιδιά που έχουν ανάγκη, άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο για όλα τα παιδιά του συλλόγου Ελπίδα.

Δες το βίντεο του zappit με τη Φαίη να μιλάει για την εγκυμοσύνη της στους δημοσιογράφους, Το απόσπασμα είναι από την εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη “Αποκαλυτπικά”

Read More

And More