Φαίη Σκορδά: Πόζαρε φορώντας μπουρνούζι με το όνομα της και “τρέλανε” το Instagram

Ένα… μοναχικό βράδυ στο σπίτι πέρασε η Φαίη Σκορδά, αφού ο Γιώργος Λιάγκας όπως κάθε μία από τις τελευταίες Κυριακές βρισκόταν στο studio για να παρουσιάσει το 4ο live του talent show “The Voice“. Η παρουσιάστρια απόλαυσε τις ώρες της στο σπίτι χαλαρώνοντας και φυσικά παρακολούθησε τον σύζυγό της στην παρουσίαση του show.

Η παρουσιάστρια μάλιστα έφτιαξε γύρω της και το κατάλληλο σκηνικό που θα την βοηθούσε να χαλαρώσει. Ποζάροντας μόνο με το girly μπουρνούζι της μας έδειξε μέσω Instagram τα κεράκια που άναψε για να φτιάξει ατμόσφαιρα. Βέβαια η λεπτομέρεια που έκλεψε τις εντυπώσεις στην φωτογραφία της δεν ήταν τόσο τα κεριά, όσο το όνομά της που ήταν κεντημένο πάνω στο μπουρνούζι.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι ξετρελάθηκαν με το μπουρνούζι και το κεντημένο όνομα της Φαίης ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να την “μαλώσουν” θεωρώντας ότι ετοιμαζόταν να τους καληνυχτίσει ενώ το “The Voice” βρισκόταν ακόμα σε εξέλιξη. Η παρουσιάστρια ωστόσο λίγη ώρα αργότερα τους απέδειξε πώς συνέχιζε να παρακολουθεί και μάλιστα φανατικά αφού για πρώτη φορά ψήφισε υπέρ κάποιοι υποψηφίου. Ποιος ήταν αυτός; Ο Κώστας Αγέρης.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164