Φαίη Σκορδά: Ποζάρει ως μελαχρινή και εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της [pic]

Η Φαίη Σκορδά είναι μία από τις ωραιότερες γυναικείες παρουσίες της χώρας μας. Μπορεί να είναι μανούλα δύο αγοριών και να τρέχει καθημερινά προκειμένου να τα προλάβει όλα, όμως πάντα βρίσκει χρόνο για εκείνη και γι΄αυτούς που την κάνουν χαρούμενη. Για μια ακόμα χρόνια, η παρουσιάστρια του Πρωινού έχει καταφέρει να μπει στα σπίτια των τηλεθεατών και να κερδίσει μια θέση στην καρδιά τους.

Πέρα από την εντυπωσιακή εξωτερική της εμφάνιση, η Φαίη διαθέτει και άψογο στιλ. Η αλήθεια είναι ότι μέσα στο πέρασμα των χρόνων την έχουμε δει να αλλάζει τον τρόπο ντυσίματός της και να ακολουθεί τις τάσεις και τις επιταγές της εποχής. Πλέον κάθε της εμφάνιση είναι και μία πρόταση για τις γυναίκες που την θαυμάζουν και την ακολουθούν.

Ωστόσο, αυτό που μένει ίδιο παρά τις αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή της είναι το χρώμα των μαλλιών της. Η παρουσιάστρια του Ant1 είναι ορκισμένη ξανθιά και το μόνο που ίσως να αλλάζει λιγάκι είναι οι αποχρώσεις που χρησιμοποιεί. Το βράδυ του Σαββάτου η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία στην οποία φοράει μαύρη περούκα και ομολογουμένως της ταιριάζει πολύ. Όπως θα δεις, ακόμα και μελαχρινή η Φαίη είναι μία κούκλα!

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More