Φαίη Σκορδά - Σταματίνα Τσιμτσιλή: Για καφέ στα βόρεια προάστια! [pics]

Φαίη Σκορδά – Σταματίνα Τσιμτσιλή: Για καφέ στα βόρεια προάστια! [pics] | tlife.gr

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε δυναμικά για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την Φαίη Σκορδά, που παρά το φορτωμένο πρόγραμμά τους και την full time job της μητέρας που έχουν και οι δυο καθημερινά βρίσκουν πάντα λίγο χρόνο για τον εαυτό τους και για τις αγαπημένες ασχολίες. Πριν λίγες μέρες, μάλιστα οι δυο παρουσιάστρια βρέθηκαν στα βόρεια προάστια και σε γνωστό εμπορικό κέντρο για καλό σκοπό και «ξέκλεψαν» λίγο χρόνο για να πιουν τον καφέ τους και να πουν τα νέα τους!

Η Φαίη Σκορδά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποτελούν δύο από τα αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης και συνδέονται εδώ και χρόνια με μια δυνατή φιλία. Η Φαίη, επέλεξε πριν χρόνια για την μεσημεριανή εκπομπή της στο Alter την Σταματίνα και εκείνη κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις τόσο με τη δουλειά της όσο και με την παρουσία της. Μπορεί οι επαγγελματικοί τους δρόμοι να χωρίστηκαν όμως εκείνες με κάθε ευκαιρία συναντιούνται και μιλούν για τα σχέδιά τους και τα παιδιά τους.

Οι απαιτήσεις της δουλειάς τους και οι στιγμές με τα παιδιά τους, άλλωστε, καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο κομμάτι της μέρας τους, με τις δύο γυναίκες να δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην ανατροφή των παιδιών και στον εποικοδομητικό χρόνο που προσπαθούν να περνούν μαζί τους.

Αυτή η αγάπη για τα παιδιά ήταν και ο λόγος της συνάντησής τους. Με αφορμή την εκστρατεία ενημέρωσης για την Μηνιγγίτιδα νόσο τύπου Β, οι δύο αγαπημένες φίλες συναντήθηκαν σε γνωστό εμπορικό κέντρο προκειμένου να υπενθυμίσουν σε όλες τις μανούλες την επικινδυνότητα της νόσου. Μετά το τέλος της εκδήλωσης οι δύο τους βρήκαν την ευκαιρία να πιουν ένα καφέ και να συζητήσουν όπως έκαναν παλιά.

 

Η Φαίη, μετά τη συνάντησή της με την οικοδέσποινα του »Happy Day», επισκέφτηκε γνωστό κατάστημα παιχνιδιών ώστε να αγοράσει δώρο για τα αγγελούδια της.

Φωτογραφίες: NDP

READ more