Φαίη Σκορδά: Στηρίζει το “Make a wish” και είναι πάντα στο πλευρό των παιδιών! [pics,vid]

Ως μανούλα είναι πια πολύ ευαίσθητη με το θέμα των παιδιών –κυρίως αυτών που έχουν ανάγκη – και δεν χάνει ευκαιρία για να βοηθά. Ο λόγος για την Φαίη Σκορδά, που μπορεί τους τελευταίους μήνες να είδε την ζωή της να αλλάζει ριζικά, μετά την απόφαση του χωρισμού από τον Γιώργο Λιάγκα, δεν χάνει όμως το χαμόγελό της και τις ισορροπίες της.

Η διάσημη παρουσιάστρια του Ant1, βρέθηκε το Σάββατο στο Θησείο και περπάτησε για καλό σκοπό μαζί με δεκάδες κόσμου στον περίπατο ευχών που διοργάνωσε ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Make-A-Wish» (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής. Οι συμμετέχοντες φόρεσαν κάτι μπλε και περπάτησαν στα βήματα της 1ης ευχής, του Chris, ο οποίος πριν 35 χρόνια, στις 29 Απριλίου 1980, έγινε αστυνομικός για μία ημέρα και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του οργανισμού Make-A-Wish.

Ανάμεσά τους βρέθηκε φυσικά και η Φαίη Σκορδά που στηρίζει το συγκεκριμένο φιλανθρωπικό οργανισμό και πόζαρε χαμογελαστή στους φωτογράφους. Η ίδια μάλιστα μίλησε και στα Αποκαλυπτικά για τη νέα της ζωή, ενώ ανέφερε πως οι σχέσεις με τον Γιώργο Λιάγκα είναι πολύ καλές μιας και «Ο Γιώργος είναι ο μπαμπάς μας», όπως είπε.

Όσο για την προσωπική της ζωή; Η Φαίη δήλωσε: «Πώς δεν έχω προσωπική ζωή; Προσωπική ζωή είναι μόνο να βγαίνεις; Υπάρχουν φάσεις στη ζωή μας. Τώρα είμαστε στη φάση που είμαστε στο σπίτι. Προτεραιότητα είναι τα παιδιά μας. Αυτές είναι και οι ανάγκες της ηλικίας. Τη «γυναίκα» τη θυμάμαι το πρωί όταν πάω στην εκπομπή. Την ξεχνάω το απόγευμα και το βράδυ».

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More