Φαίη Σκορδά: Τα παιχνίδια με τους γιους της δεν έχουν τέλος!

Μπορεί τις καθημερινές το πρόγραμμα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά να είναι λίγο φορτωμένο, το Σαββατοκύριακό όμως ανήκει πάντα στα αγόρια τους. Ο Γιαννάκης και ο Δημητράκης μεγαλώνουν και φυσικά θέλουν συνεχώς παιχνίδια με τους γονείς και κυρίως με την διάσημη μαμά τους.

Μην ξεχνάς πως η Φαίη δύσκολα χαλά χατίρι στα παιδιά της και όπως αποκαλύπτει συχνά και η ίδια τα καλομαθαίνει. Έτσι έχει μάθει όλους τους ήρωες από τα αυτοκίνητα Μακουίν (τα αγαπημένα του Γιάννη), στις απόκριες ντύθηκε “Γιόντα” από τους Star Wars μετά από απαίτηση των παιδιών της και πριν λίγους μήνες βρέθηκε στην Disneyland μαζί με τον μεγάλο γιο της οικογένειας.

Αυτό, όμως, που αρέσει περισσότερο στην Φαίη όταν είναι με τα παιδιά, είναι οι δραστηριότητες που κάνουν όλοι μαζί στο τέλος της εβδομάδας. Οι βόλτες στα νότια προάστια, ο περίπατος στην εξοχή και το… παιχνίδι της εξερεύνησης! Κάπως έτσι, μάλιστα, ξεκίνησε και το Σάββατο για την παρουσιάστρια με τον γιο της στον κήπο να προσπαθεί να αγγίξει τη χελώνα που είδε…

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Φαίη Σκορδά (@fayskorda) στις


Ενώ, φυσικά, ακολούθησε και πολύ παιχνίδι, αλλά και λίγες στιγμές χαλάρωσης και με τον Γιώργο Λιάγκα. Μετά τη δύσκολη περίοδο άλλωστε που πέρασε ο παρουσιαστής, η οικογένειά του είναι αυτή που βρίσκεται στο πλευρό του και τον κάνει να χαμογελά!

Read More

And More