Φαίη Σκορδά: Βάφει δωμάτιο του ΑΝΤ1 με τους συνεργάτες της – Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα!

Λίγες ημέρες έμειναν για την πρεμιέρα του Πρωινού και η Φαίη Σκορδά βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες μαζί με την ανανεωμένη ομάδα της. Την περασμένη Κυριακή, γευμάτισε με όλους τους συνεργάτες της εκπομπής και τους γιους της και είναι έτοιμη για μια χρονιά γεμάτη εκπλήξεις.

Xθες την είδαμε να βάφει και να ανανεώνει έναν χώρο του ΑΝΤ1 (μάλλον κάποιο greenroom) και να κάνει πλάκα με τους συνεργάτες της. Ντυμένη casual και με πολύ καλή διάθεση, έπιασε το ρολό βαψίματος και είπε να βάλει ένα… χεράκι. Φέτος έχει να κερδίσει ένα προσωπικό στοίχημα και να πάει το ίδιο καλά με τις υπόλοιπες χρονιές αλλά δίχως να έχει στο πλευρό της τον σύζυγό της κι επί πολλά χρόνια συμπαρουσιαστή της, Γιώργο Λιάγκα.

Συνεργείο … @toprwino_ant1

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Fay Skorda (@fayskorda) στις


Στην ομάδα φέτος παραμένουν η Σάσα Σταμάτη (η οποία είχε και μια περιπέτεια χθες), η Ελεάνα Τριφύδου (αρχισυντάκτρια), ο Θέμης Γεωργαντάς, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η Λίτσα Πατέρα ενώ εντάσσονται ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο Αντώνης Βλοντάκης και η Μαντώ Γαστεράτου που θα βρίσκονται στα λινκς, η Βένια Καραγιάννη (βοηθός αρχισυντάκτριας) και ο Νίκος Παρτσώλης στη σύνταξη.

Read More

And More