Φαίη Σκορδά: Χαλαρή βόλτα στα νότια προάστια με chic εμφάνιση! [pics]

Μπορεί τις καθημερινές το πρόγραμμά της να είναι φορτωμένο με επαγγελματικές υποχρεώσεις λόγω της εκπομπής της στον Ant1, τα Σαββατοκύριακα όμως είναι πιο χαλαρά και ήρεμα για την γνωστή παρουσιάστρια. Ο λόγος για την Φαίη Σκορδά που απολαμβάνει να περνά χρόνο με τα παιδιά της, αλλά και κάνοντας χαλαρές βόλτες στα νότια προάστια.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την εντόπισε πριν λίγες μέρες στη Γλυφάδα, με chic εμφάνιση να απολαμβάνει τις βόλτες της. Επιλέγοντας ένα καφέ σουέτ εφαρμοστό παντελόνι που αναδείκνυε τα λεπτά της πόδια συνδυασμένο με μαύρο απλό T-Shirt, καφέ μπότες και μαύρη τσάντα, η Φαίη Σκορδά τράβηξε πάνω της τα βλέμματα.

Η ίδια αφού έκανε τη βόλτα της συναντήθηκε με τον γνωστό hair stylist Θοδωρή Γκιώνη και ρύθμισε κάποιες ακόμη υποθέσεις που είχε. Όσο για τα αγόρια της; Αυτήν τη φορά δεν την συνόδευσαν στη βόλτα της, μιας και εκείνοι έχουν πια αρκετές δραστηριότητες. Η Φαίη Σκορδά που μοιράζεται με τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα την κηδεμονία του Γιαννάκη και του Δημητράκη της, έχει ως βασική προτεραιότητα τα παιδιά της.

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα και ο Γιώργος Λιάγκας, οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού είναι πολύ καλές και κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν  για τα παιδιά τους. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, πως ακόμη και μετά το διαζύγιο, οι δυο τους μένουν πολύ κοντά για χάρη των παιδιών.

Read More

And More