Φαίη Σκορδά: Χαμόγελα ευτυχίας στο παιδικό πάρτι του Γιάννη της! Φωτογραφίες

Ένα απόγευμα οικογενειακής ευτυχίας πέρασαν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή τα τέταρτα γενέθλια του πρώτοτοκου γιου τους Γιάννη. Ο μικρός Γιαννάκης μπορεί να συμπλήρωσε επισήμως τα τέσσερα του χρόνια την Κυριακή, αλλά το μοναδικό πάρτι που διοργάνωσαν για εκείνον οι διάσημοι γονείς του έλαβε χώρα μία μέρα μετά.

Τα φετινά του γενέθλια άλλωστε ήταν ξεχωριστά και έπρεπε να συνοδεύονται κι από ένα ακόμα πιο ξεχωριστό πάρτι. Αυτά ήταν τα πρώτα γενέθλια που ο Γιάννης Λιάγκας τα γιόρτασε παρέα με τον αδερφό του Δημήτρη. Κρατώντας λοιπόν την χαμογελαστή μαμά του από το χέρι και φορώντας τα καλά του, το birthday boy μπήκε στον χώρο των νοτίων προαστίων όπου φιλοξενήθηκε το παιδικό του πάρτι και περίμενε με χαμόγελο να υποδεχτεί τους καλεσμένους του μαζί με τους γονείς του.

Η Φαίη Σκορδά με το λαμπερό χαμόγελο της ευτυχίας καθώς συνοδευόταν από τους δύο γιους της στον χώρο, κέρδισε τις εντυπώσεις με το ανοιξιατικο σύνολο της, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας είχε ντυθεί με ανάλογη καλοκαιρινή διάθεση!

Εκτός από τους συμμαθητές του βέβαια, καλεσμένοι ήταν και οι επώνυμοι φίλοι του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά που είτε μαζί με τα παιδιά τους είτε μόνοι βρέθηκαν εκεί για να τους ευχηθουν για την χαρά τους και να ξαναγυρίσουν κι αυτοί για λίγο πίσω στην εποχή της παιδικής αθωότητας και ανεμελιάς.


Ο Δημήτρης Μάρκου με την κόρη του.


Όλγα Λαφαζάνη


Με την κόρη της.


Γωγώ Μαστροκώστα.



Εκεί βρέθηκαν και οι συνεργάτες τους όπως η Σάσα Σταμάτη αλλά και ο Θέμης Γεωργαντάς που μάλιστα μοιράστηκε και φωτογραφίες από τον πάρτι μέσω Instagram.


Σάσα Σταμάτη

O Θέμης Γεωργαντάς μαζί με την Σάσα Σταμάτη και τη Μαρία Μπεκατώρου.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του… ρεπόρτερ Θέμη Γεωργαντά, το θέμα του παιδικού πάρτι του Γιαννάκη ήταν η αγαπημένη του ταινία. Τα αυτοκινητάκια των “Cars” της DIsney Pixar κυριαρχούσαν παντού και είναι σίγουρο ότι θα γέμισαν με χαρά το προσωπάκι του εορτάζοντα.

Read More

And More