Φαίη Σκορδά: Υιοθέτησε τη νέα εμμονή των social media! Βίντεο

Αγαπάει ιδιαίτερα τα social media και απολαμβάνει να επικοινωνεί με τους φίλους της και τους θαυμαστές της με αυτό τον τρόπο. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Φαίη Σκορδά έχει μοιραστεί και προσωπικές της στιγμές μέσα από τις επίσημες σελίδες της πέρα από τα επαγγελματικά της νέα. Αυτή τη φορά συνδύασε το promo της εκπομπής υιοθετώντας της νέα εμμονή στα social media που είναι το #DoItLikeSakis.

Πρόκειται για τη νέα τάση που ξεκίνησε ο Σάκης Ρουβάς ανεβάζοντας το παρακάτω βίντεο. Δεν μας έχει εξηγήσει για τι πράγμα ακριβώς πρόκειται -υποθέτουμε ότι είναι κάποιο νέο project που ετοιμάζει και ίσως κάποιο τραγούδι- αλλά έφτασε μονάχα αυτό το post για να το αντιγράψουν όλοι.


Οι θαυμαστές του κορυφαίου Έλληνα σταρ ήταν οι πρώτοι που μιμήθηκαν την κίνηση αυτή και ανέβασαν βίντεο στα social media τους με το #DoItLIkeSakis. Βλέπουμε όμως πως αυτό εξαπλώνεται και είδαμε και τη Φαίη Σκορδά να ανεβάζει αντίστοιχο βίντεο. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 φαίνεται πως το διασκέδασε και φρόντισε να μας ενημερώσει ότι την ερχόμενη Τρίτη ο Σάκης θα είναι καλεσμένος στο πρωινό.


Read More

And More