Fame! The Musical: Έρχεται το χειμώνα σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα!

Η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία στην ιστορία των μιούζικαλ είναι εδώ! Στον Πυρετό της Δόξας με την υπογραφή του Αλέξανδρου Ρήγα. Μια λαμπερή υπερπαραγωγή στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο… Το Fame έρχεται να μας απογειώσει, να μας ξεσηκώσει και να ανεβάσει τη διάθεσή μας στα αστέρια!

Με τον δημοφιλή αλλά ταυτόχρονα και αιρετικό δημιουργό, Αλέξανδρο Ρήγα να υπογράφει τη μετάφραση και τη σκηνοθεσία και ένα λαμπερό κάστ πρωταγωνιστών, ζωντανή ορχήστρα εξαίρετων μουσικών και μια πλειάδα ηθοποιών και χορευτών να τους πλαισιώνουν, σίγουρα το Fame θα είναι η παράσταση της χρονιάς!

Βασισμένο στη βραβευμένη με όσκαρ ταινία, FAME και την εξαιρετικά επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά, στον «Πυρετό της Δόξας», το μιούζικαλ FAME επιστρέφει και θα λάμψει στον ουρανό της Αθήνας την ερχόμενη θεατρική σεζόν.Το Fame the Musical έκανε πρεμιέρα στην Αμερική το 1988 και έκτοτε για 30 συναπτά έτη έχει παρουσιαστεί με τεράστια καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία σε όλες τις μεγάλες θεατρικές σκηνές του κόσμου και πάντα βρίσκεται στην πρώτη τριάδα των μεγαλύτερων εισπρακτικών επιτυχιών musical παγκοσμίως.

Χορευτικά που κόβουν την ανάσα, πασίγνωστα και αγαπημένα τραγούδια είναι η μαγική επιτυχία του Fame που παίζεται ασταμάτητα σε όλο τον κόσμο σε αναρίθμητες sold out παραστάσεις.

Το FAME ανεβαίνει σε μετάφραση και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα.

Πρόκειται για μία φρέσκια και τεράστια παραγωγή, στη σκηνή της οποίας θα φιλοξενούνται εικοσιπέντε ηθοποιοί και 10μελής ζωντανή ορχήστρα. Τους είκοσι σπουδαστές της σχολής θα υποδυθούν είκοσι νέοι ηθοποιοί με δεξιότητες στην υποκριτική, το χορό και το τραγούδι. Τα ονόματα των πέντε πρωταγωνιστών του “FAME” που θα ερμηνεύσουν τους πέντε καθηγητές της σχολής θα ανακοινωθούν σύντομα.

Στη σκηνή του Γυάλινου θα ταξιδέψουμε στη Νέα Υόρκη του σήμερα, στο διάσημο κολέγιο High School for Performing Arts και θα «τρυπώσουμε» στις σκέψεις, τα όνειρα και τις ζωές είκοσι νέων φοιτητών που αγαπούν με πάθος τη τέχνη και παλεύουν να πετύχουν, να αναγνωριστούν και να γράψουν τη δική τους ιστορία στον σκληρό και άγριο κόσμο της show business.

Το FΑΜΕ αποτελεί πηγή αισιοδοξίας και έμπνευσης καθώς αποδεικνύει, ότι ο κάθε άνθρωπος, ασχέτως κοινωνικής τάξης ή οικονομικής κατάστασης, μπορεί με το ταλέντο του, το πάθος, το πείσμα και τη σκληρή δουλειά, να ξεχωρίσει και να ζήσει το όνειρο του.

Συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι προετοιμασίες για το ανέβασμα του musical «FAME»

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι προετοιμασίες για το ανέβασμα του musical «FAME» στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο σε σκηνοθεσία – προσαρμογή Αλέξανδρου Ρήγα συνεχίζονται πυρετωδώς… Στην πρώτη φάση της τριήμερης audition πέρασαν 280 νέοι ενδιαφερόμενοι, που εξετάσθηκαν στους τρεις – απαραίτητους για το μιούζικαλ- τομείς: τραγούδι, χορό, υποκριτική. Η πρώτη επιλογή έχει γίνει και οι επιλεχθέντες θα ειδοποιηθούν από την παραγωγή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου για να παρευρεθούν στο δεύτερο και τελικό γύρο της audition, που θα γίνει τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο (Συγγρού 143), από τις 10.00 έως τις 18.00.

Σε αυτόν το δεύτερο και τελικό γύρο των ακροάσεων καλούνται ΚΑΙ όσοι δεν πρόλαβαν να παραστούν στον πρώτο, να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους. Νέοι και νέες, ερμηνευτικής ηλικίας 17-25 ετών, όλων των εθνικοτήτων και φυλών, με δεξιότητες στο χορό, το τραγούδι και την υποκριτική, καλούνται να παρουσιάσουν ένα τραγούδι από το μιούζικαλ, είτε ως karaoke (με flash –cd), είτε με την παρτιτούρα τους, όπου θα τους συνοδεύσει ζωντανά, πιανίστας (που διαθέτει η παραγωγή).

Read More

And More