Φανερά ενοχλημένη η Βίκυ Κάβουρα: “Αισθάνθηκα ότι με παρουσιάζουν ως ένα πρόσωπο που δεν είμαι και θίχτηκα” Video

Τις τελευταίες εβδομάδες κυκλοφορεί έντονα η φήμη πώς η Βίκυ Κάβουρα και ο Σάββας Γκέντσογλου είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Μέχρι πρότινος, κανείς από τους δύο δεν είχε επιβεβαιώσει ή έστω διαψεύσει την εν λόγω είδηση, καθώς είναι χαμηλών τόνων και δεν επιθυμούν να απασχολούν τα Μέσα με τίποτα άλλο εκτός από τις δουλειές τους. Το βράδυ της Πέμπτης, οι κάμερες συνάντησαν την γνωστή ηθοποιό σε βραδινή της έξοδο στην Κολοκοτρώνη και όπως ήταν επόμενο οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για το τι συμβαίνει τελικά με εκείνη και τον γνωστό ποδοσφαιριστή, δείχνοντας βέβαια την ενόχλησή της.

«Αυτό που έγινε δεν ήταν ευγενικό, ήταν λίγο ανήθικο. Εμείς συστηνόμαστε στον κόσμο κι εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει πολύ η άποψη της κυρίας Μαρίας που μένει στον Βόλο. Αισθάνθηκα ότι με παρουσιάζουν ως ένα πρόσωπο που δεν είμαι και θίχτηκα», δήλωσε χαρακτηριστικά, ρίχνοντας τα “βέλη” της προς την δημοσιογράφο του Happy Day Μαρία Αντωνά.

https://www.youtube.com/watch?v=ekepInMgviw

Κι ενώ η Μαρία Αντωνά ήταν αυτή που είχε τονίσει πως η ηθοποιός δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο αλλά μπήκε στη ζωή του ποδοσφαιριστή μετά τον χωρισμό του από την Αγγελική Ηλιάδη, δέχτηκε τα πυρά της Βίκυς Κάβουρα όταν συναντήθηκαν στα καμαρίνια. «Είχαμε διευκρινίσει ότι δεν είναι το τρίτο πρόσωπο και πάλι ενοχλήθηκε και από αυτό. Πριν από λίγες μέρες που τη συνάντησα σε ένα καμαρίνι ήταν πάρα πολύ ενοχλημένη μαζί μου και μου το έδειξε με πολύ άσχημο τρόπο, παρ’ όλο που εγώ εδώ ανέφερα το ρεπορτάζ και τόνισα ότι δεν ήταν το τρίτο πρόσωπο. Αν τελικά την ενοχλεί που την έχουν συσχετίσει με τον Γκέντσογλου, είναι κάτι που θα πρέπει να κοιτάξει η ίδια. Έγινε πολύ επιθετική και μου είπε να πάω να μάθω γραμματική. Εντάξει, εγώ θα μάθω γραμματική αλλά και αυτή ας κοιτάξει λίγο τα προσωπικά της να τα κρύβει λίγο καλύτερα. Εγώ ανέφερα το ρεπορτάζ και διευκρίνισα ότι δεν είναι το τρίτο πρόσωπο», αποκάλυψε η Μαρία Αντωνά αφήνοντας τους συνεργάτες της με το στόμα ανοιχτό.

Read More

And More