Φανή Δρακοπούλου: Γιορτινή βόλτα στα βόρεια προάστια με δίδυμα μωρά της και chic look! [pics]

Την πιο τρυφερή περίοδο της ζωής της διανύει η Φανή Δρακοπούλου από την ημέρα που έγινε μανούλα για πρώτη φορά. Η αγαπημένη τραγουδίστρια το τελευταίο διάστημα απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμα των διδύμων παιδιών της, τα οποία αποτελούν πλέον για εκείνη την απόλυτη προτεραιότητά.

Ωστόσο, μέσα από τα social media, στα οποία είναι πολύ ενεργή, μοιράζεται αρκετά συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη νέα καθημερινότητά της. Ωστόσο, η Φανή ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμική στα πράγματα, ενώ έχει ξεκινήσει σιγά σιγά να κάνει ολοένα και περισσότερε εμφανίσεις, προστατεύοντας βέβαια από την έκθεση στα media τον αγαπημένο της, Γιώργο Παπαδόπουλο, ο οποίος εργάζεται ως δικηγόρος και είναι πολύ χαμηλών τόνων.

Πρόσφατα, λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια πρωινής βόλτας της σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Ανανεωμένη και λαμπερή, έχοντας χάσει όλα τα κιλά τις εγκυμοσύνης της και με το χαμόγελο στα χείλη, απόλαυσε τον περίπατό της στους διαδρόμους, κοιτάζοντας τις βιτρίνες των μαγαζιών, αλλά χωρίς να αφήσει λεπτό από τα μάτια της τα μωρά της.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More