Φανή Δρακοπούλου: Η φωτογραφία με τα δίδυμα μωράκια της θα σε κάνει να… λιώσεις!

Την πιο τρυφερή περίοδο της ζωής της διανύει η Φανή Δρακοπούλου από την ημέρα που έγινε μανούλα για πρώτη φορά. Η αγαπημένη τραγουδίστρια το τελευταίο διάστημα απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμα των διδύμων παιδιών της, τα οποία αποτελούν πλέον για εκείνη την απόλυτη προτεραιότητά. Ωστόσο, μέσα από τα social media, στα οποία είναι πολύ ενεργή, μοιράζεται αρκετά συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη νέα καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, η Φανή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τα μωράκια της, στην οποία απεικονίζονται τα χέρια τους να ακουμπούν το ένα πάνω στο άλλο. “Πεθαίνω!“, ήταν το σχόλιο της όμορφης μανούλας, η οποία έχει αφοσιωθεί πλήρως στο μεγάλωμα των καρπών του έρωτά της με τον δικηγόρο σύζυγό της, Γιώργο Παπαδόπουλο.

Η Φανή βιώνει τη χαρά της μητρότητας και, παράλληλα, ετοιμάζει δυναμικό comeback στο τραγούδι. Μάλιστα, πρόσφατα, κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο “Πετάω Ψηλά”, για το οποίο μίλησε, μεταξύ άλλων, στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο TLIFE.

Σίγουρα η φωτογραφία με τα δίδυμα μωράκια θα σε κάνει να… λιώσεις!

Read More

And More