Φανή Δρακοπούλου: Η φωτογραφία με τον πατέρα των διδύμων που περιμένει και το μήνυμα αγάπης!

Η Φανή Δρακοπούλου ετοιμάζεται να γίνει μανούλα και έχει κάθε λόγο να χαμογελά. Η τραγουδίστρια, η οποία έχει καταφέρει εδώ και χρόνια να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας οτιδήποτε αφορά την προσωπική της ζωή, περιμένει τον πελαργό και παράλληλα ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο άντρας που έχει κλέψει την καρδιά της ονομάζεται Γιώργος Παπαδόπουλο, εργάζεται ως δικηγόρος και για εκείνον η εγκυμονούσα Φανή είχε αναφέρει σε συνέντευξή της τον περασμένο Ιούνιο ότι είναι μαζί παραπάνω από δύο χρόνια. Οι δυο τους είναι full in love, όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους, ενώ ανυπομονούν για την έλευση των δίδυμων παιδιών τους, που θα ολοκληρώσουν την οικογενειακή τους ευτυχία.

Κι ενώ η τραγουδίστρια δεν έχει δημοσιεύσει στα social media ούτε μια φωτογραφία του αγαπημένου της, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Γεωργίου, θέλησε να του ευχηθεί και διαδικτυακά “χρόνια πολλά”. Έτσι, ανήρτησε στα InstaStories της μια πολύ τρυφερή φωτογραφία που έβγαλαν σε έξοδό τους και στην οποία απεικονίζονται τα χέρια τους να είναι πιασμένα σφιχτά, με φόντο τη θάλασσα. “Χρόνια σου πολλά! Να σε χαίρομαι αγάπη μου”, έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στο μήνυμά της.

Εμείς ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα δούμε την πρώτη κοινή φωτογραφία του ερωτευμένου ζευγαριού!

Read More

And More