Φανή Δρακοπούλου: Θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά και ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της!

Ευχάριστα είναι τα τελευταία νέα και, μάλιστα, εις διπλούν, για τη Φανή Δρακοπούλου. Η τραγουδίστρια, η οποία έχει καταφέρει εδώ και χρόνια να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας οτιδήποτε αφορά την προσωπική της ζωή, σύμφωνα με την Espresso, περιμένει τον πελαργό και παράλληλα ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η απόδειξη για το δεύτερο από τα χαρμόσυνα γεγονότα δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “Εστία“. Πρόκειται για την αγγελίας γάμου της όμορφης καλλιτέχνιδας, που αποκαλύπτει και τα στοιχεία του άντρα που της “έκλεψε” την καρδιά. Πρόκειται για έναν δικηγόρο, ονόματι Γιώργο Παπαδόπουλο, για τον οποίο η Φανή είχε αναφέρει γενικά και αόριστα σε συνέντευξή της τον περασμένο Ιούνιο ότι είναι μαζί παραπάνω από δύο χρόνια.

Η αγγελία γάμου

Η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε στην εφημερίδα την είδηση του γάμου της, ζητώντας ωστόσο να λάβει όσο γίνεται λιγότερη δημοσιότητα, καθώς η ίδια και πολύ περισσότερο ο μέλλων σύζυγός της δεν επιθυμούν να απασχολούν με την προσωπική τους ζωή. Η ίδια, μάλιστα, αποκάλυψε ότι θα γίνει και μητέρα μέσα στους επόμενους μήνες.

Read More

And More