Φανή Γραμματικόγιαννη: Με τον εκατομμυριούχο Τούρκο σύζυγό της Unal Aysal, στη Μύκονο! [pics]

Η Φανή Γραμματικόγιαννη γνώρισε τον Τούρκο επιχειρηματία Unal Aysal, το 2006 σε ένα εστιατόριο στη Βουλιαγμένη. Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, γοητεύτηκε από την όμορφη Φανή και αμέσως άρχισε το φλερτ. Εκείνη ήταν διστακτική αλλά μετά από το επίμονο ενδιαφέρον του γοητευτικού επιχειρηματία, έγιναν ζευγάρι και από τότε είναι αχώριστοι!

Το ζευγάρι ζει ευτυχισμένο στην Τουρκία και τον μεγάλο τους έρωτα, σφράγισε ο ερχομός της κόρης τους Αλίν. Το ζευγάρι επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα, και κάνουν συχνά διακοπές στα ελληνικά νησιά. Τώρα βρίσκονται στη Μύκονο και απόψε θα παρακολουθήσουν τη μεγάλη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Νάμμος!

Σήμερα, ξεκινάει μία από τις μεγαλύτερες μουσουλμανικές γιορτές το Κουρμπάν Μπαϊράμ.Η συγκεκριμένη γιορτή είναι αρκετά σημαντική για τους μουσουλμάνους και ξεκινάει μετά το τέλος του Hajj, όπως λέγεται το ετήσιο ισλαμικό προσκύνημα στην Μέκκα, που διαρκεί πέντε μέρες.

Αυτός ήταν και ο λόγος που μαζί με τον Έλληνα τραγουδιστή, θα τραγουδήσουν οι δύο μεγαλύτεροι σταρ του Λιβάνου, ο Ραγκέμπ Αλάμα και ο Μουσταφά Σαντάλ. Στην αφίσα της εκδήλωσης αναγράφεται τόσο στα αγγλικά, όσο και στα αραβικά η ευχή “Eid Mubarak” που παραπέμπει στην εν λόγω γιορτή του Ισλάμ.

Σε αυτή τη γιορτή θα βρεθεί σήμερα η Φανή με τον σύζυγό της. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την όμορφη δημοσιογράφο και τον Τούρκο επιχειρηματία σύζυγό της να φθάνουν στο νησί των Ανέμων! Η Φανή έλαμπε από χαρά και το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ!

Δες φωτογραφίες

Read More

And More