Φανή Παπανικολοπούλου Λεβέντη: Μία γυναίκα με όραμα για τον Δήμο Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές κατεβαίνει η Φανή Παπανικολοπούλου Λεβέντη. Με τον συνδυασμό «ΝΑΙ για τον δήμο μας» του Βασίλη Ξυπολυτά, η γνωστή επιχειρηματίας επιθυμεί να λάβει την εμπιστοσύνη των πολιτών του Δήμου Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης.

Ποια είναι η Φανή Παπανικολοπούλου Λεβέντη

Είναι μητέρα δυο παιδιών και έχει σπουδάσει Οικονομικά στο Queen Mary University of London (ΒSc Economics) και στο LSE (ΜΒΑ). Είναι επιχειρηματίας και μέλος ΔΣ των εταιριών EDENRED και LEVENDI SA.

Τα τελευταία χρόνια είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Λυκείου του Κολλεγίου Ψυχικού, ενώ παράλληλα είναι ενεργό μέλος σε φιλανθρωπικούς συλλόγους, όπως μέλος του ΔΣ του Συλλόγου “Γυναίκα και Μονογονεϊκή Οικογένεια”, μέλος του ΔΣ της Εταιρείας Φίλων Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, Αντιπρόεδρος  της Great Greece For Ever, μέλος του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ, LIFELINE και ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ. 

Με σύνθημά της, «όλοι μαζί μπορούμε»», η Φανή Παπανικολοπούλου Λεβέντη έχει ένα όραμα για την Κηφισιά, την πόλη που μεγάλωσε και ανέθρεψε την οικογένειά της: να γίνει ξανά το προάστιο κόσμημα που υπήρξε σε παλιότερες δεκαετίες, μία πόλη ασφαλής, πράσινη, φωτεινή, πολιτισμένη, καθαρή, οικολογική, σύγχρονη, έξυπνη και φιλική για όλους. Για τα παιδιά, για τους ηλικιωμένους, για τα ΑΜΕΑ, και τους μικρούς τετράποδους φίλους μας.



Read More

And More