Φάνης Μουρατίδης: Η αλλαγή στην εμφάνισή του και η σχέση με τα παιδιά του!

Τα παιδιά του, η σχέση με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και οι αλλαγές στη ζωή και την εμφάνισή του, ήταν μερικά από αυτά που αποκάλυψε στο Down Town Κύπρου και την Μαρένα Καδιγιαννοπούλου, ο Φάνης Μουρατίδης.

Ο πρωταγωνιστής της παράστασης “Για όνομα”, ποζάρει μαζί με το θεατρικό του δίδυμο, την Μαρία Κωνσταντάκη και είναι πιο αποκαλυπτικός από κάθε άλλη φορά.

Έχεις μια πολύ ωραία αλλαγή στην εξωτερική σου εμφάνιση, καθώς είσαι φανερά αδυνατισμένος. Το ήθελες ή προέκυψε από την πολλή δουλειά;
Δε βλέπω κάποια φοβερή αλλαγή, νιώθω ότι απλά έχω ξεφουσκώσει. Δεν έχω κάνει κάτι, αργότερα θα κάνω.
Όπως;
Θ’ ακολουθήσω διατροφή για να χάσω κάποια κιλά που πήρα το καλοκαίρι.

Η καθημερινότητά σου πώς είναι;
Αυτό το διάστημα, ευτυχώς, είμαι καλύτερα, τρέχω λιγότερο, καθώς δεν έχω το άγχος της πρόβας. Πλέον, έχω μόνο τις παραστάσεις κι ένα φυσιολογικό ωράριο.
Είσαι από τους μπαμπάδες που κάνουν τις εξωτερικές δουλειές του σπιτιού και παίρνουν τα παιδιά από το σχολείο;
Είμαι ένας φυσιολογικός πατέρας και κάνω τα πάντα.

Με τους γιους σου τι σχέση έχεις; Διαφωνείτε; Τσακώνεστε; Τους μαλώνεις;
Έχω μια ενεργητική σχέση, που τα περιέχει όλα. Θα βγούμε βόλτα, θα πάμε στο σούπερ-μάρκετ, θα μιλήσουμε, θα διασκεδάσουμε, θα διαβάσουμε μαζί.
Είναι μεγάλο το κεφάλαιο «πατέρας» για σένα;
Δεν ξέρω αν είναι μεγάλο, ο χρόνος θα δείξει. Σίγουρα, όμως, είναι μια φυσιολογική εξέλιξη, που μας αφορά όλους, και πρέπει να το ζήσω. Θέλω να το γευτώ και να το ευχαριστηθώ, γιατί θα με ακολουθεί ο ρόλος του πατέρα για το υπόλοιπο της ζωής μου.

Ποιος έχει αναλάβει τη διαπαιδαγώγηση; Εσύ ή η σύζυγός σου, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους;
Η Άννα-Μαρία, φυσικά. Είμαστε παραδοσιακή ελληνική οικογένεια. Ο πλανήτης είναι η μαμά κι εμείς οι δορυφόροι.
Έχεις σκεφτεί ποτέ να ηγηθείς ενός θιάσου;
Αυτό για μένα, δεν έχει πρακτική αξία. Αξία έχει μια παράσταση που θα γοητεύσει τον κόσμο. Δε θέλω να έχω τίτλους, είμαι άνθρωπος της δουλειάς, αλλά αυτή είναι η ιδιοσυγκρασία μου, κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν. Θα ήθελα να λένε πως ήμουν εργάτης σ’ αυτή τη δουλειά.

Read More

And More