Φάνης Μουρατίδης: Η σχέση με τους γιου τους, την Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους και οι ηθοποιοί που τον απογοήτευσαν

Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε στο «Πάμε Δανάη» την κρίση ηλικίας, την εφηβεία των γιων του, τον ρόλο της Άννας – Μαρίας, τους ανήθικους καλλιτέχνες και την εκδίωξη του από πρεμιέρα που του στοίχισε.

«Κρίση ηλικίας ένιωσα στα 47 μου, σε πιάνουν υπαρξιακά, σκέφτεσαι αν έκανες όσα ήθελες, χάνονται φίλοι σου, η εικόνα σου αλλάζει. Περισσότερο με πειράζουν οι απώλειες, χάνω πολύ αγαπημένους φίλους και σημαντικά κομμάτια της οικογένειάς μου, όπως τον πατέρα μου», ανέφερε αρχικά, μιλώντας στον Άρη Καβατζίκη.

«Οι γιοι μου, Έκτορας και Αλέξανδρος, είναι 14 και 13 ετών. Προσπαθώ να διαχειριστώ την κάθε καινούργια έκπληξη που μου εμφανίζεται. Στην εφηβεία των παιδιών, σημαντικός συνοδοιπόρος είναι η γυναίκα μου, για να είμαι ειλικρινής είμαι ο βοηθός της Άννας – Μαρίας με τα παιδιά μας. Με ανησυχούσε πολύ η πρώτη τους έξοδος, ήθελα τον χρόνο μου γιατί δουλεύει στο κεφάλι σου ο κίνδυνος και εκείνη τη στιγμή θυμάσαι τον εαυτό σου με τον πατέρα σου. Θα ήθελα να είμαι πιο μοντέρνος, αλλά δυστυχώς δεν είμαι, σιγουρά η Άννα –  Μαρία είναι πιο ανοιχτόμυαλη από μένα», συμπλήρωσε ο Φάνης Μουρατίδης.

«Η μοναδική φορά που ενοχλήθηκα ήταν όταν κάναμε μια διαφήμιση με την Άννα – Μαρία και σχολιάστηκε άσχημα ότι παίζαμε με τα παιδιά μας, ενώ δεν ισχύει. Καταλαβαίνω ότι κάποιος θα με «χωρίζει» κάθε τρεις μήνες, αλλά αυτό με αφορά περισσότερο για τα παιδιά μου και όχι για κάποιον άλλο λόγο», προσέθεσε.

«Έχουμε μεριμνήσει και μιλήσει στα παιδιά μας ότι αν συμβεί το οτιδήποτε, θα λάβουν γνώση πρώτα εκείνα και υστέρα όλοι οι άλλοι. Είναι αδύνατον να κάνεις αυτή τη δουλειά και να μη μιλήσεις στα παιδιά, σκέψου ότι βλέπουν για πρώτη φορά τη μαμά τους να φιλάει κάποιον άλλο στην τηλεόραση», είπε.

«Τα δύσκολα περιστατικά τα αντιμετώπισα στα πρώιμα στάδια με την αντίληψη που υπήρχε στον κόσμο για τους ηθοποιούς και με την ιδιομορφία του επαγγέλματος. Κώδικας επαγγελματικής δεοντολογίας ακόμη δεν έχει φτιαχτεί για τη δική μας δουλειά, νομίζω ότι είναι αναγκαιότητα πλέον», επεσήμανε, και αποκάλυψε πότε σκέφτηκε να τα παρατήσει για πρώτη φορά.

«Σκέφτηκα να παρατήσω αυτή τη δουλειά όταν ήμουν στη σχολή και παράλληλα δούλευα, δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι, με διώξανε από μια παράσταση. Ήμουν κομπάρσος, μου είπαν να κόψω όλα όσα έκανα, εγώ κράτησα δυο απ΄ όσα έκανα και ο σκηνοθέτης με έδιωξε στην πρεμιέρα της παράστασης. Με έδιωξε και με πήρανε τα κλάματα, γιατί το έκανε την ώρα που ο κόσμος έμπαινε μέσα, πήγα στο καμαρίνι και μετά στο ξενοδοχείο, μου στοίχισε πολύ».

Ο Φάνης Μουρατίδης στη συνέντευξή του αναφέρθηκε και στους συναδέλφους του, αλλά και στη σχέση του με αυτούς.

«Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, πέρα από το τι είναι ως καλλιτέχνης, κουβαλάει μαζί του έναν τεράστιο άνθρωπο, νοιάζεται για όλους, ακομπλεξάριστος & κιμπάρης. Να μην κοροϊδευόμαστε, μέσα σε μια δουλειά με 20-25 χρόνια ενεργής παρουσίας, γνωριζόμαστε, το ποιος είναι ο καθένας το γνωρίζουμε», και συνέχισε λέγοντας πως, «την έχω πατήσει στο ξεκίνημά μου, θαύμαζα ανθρώπους και απογοητεύτηκα, τους λάτρεψα ως καλλιτέχνες και με απογοήτευσαν ως άνθρωποι».

Read More

And More