Φαντάρος ο γιος του αξέχαστου ηθοποιού Ανδρέα Μπάρκουλη! Φωτογραφία

Μπορεί να τον θυμόμαστε ως το μικρό αγοράκι του αξέχαστου ηθοποιού Ανδρέα Μπάρκουλη και της συζύγου του Μαρίας, ο μικρός Νίκος Μπάρκουλης όμως μεγάλωσε, έγινε ολόκληρος άντρας και σήμερα ντύθηκε στο χακί. Ο Νίκος Μπάρκουλης πάει φαντάρος και η μητέρα του είναι βαθύτατα συγκινημένη.

Η ίδια ανέβασε στο Facebook της μια φωτογραφία του γιου της και την συνόδευσε με το εξής συγκινητικό μήνυμα: «Πώς μεγάλωσες αγοράκι μου… Καλή θητεία παλικάρι μου… Θέλω να ευχαριστήσω τον κουνιάδο μου που του στέκεται σαν πατέρας… Χρήστο μου ο αδελφός σου θα χαίρεται από εκεί ψηλά… Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας ΜΠΑΜ, μάλιστα, ο Νίκος Μπάρκουλης παρουσιάζεται σήμερα φαντάρος στο στρατόπεδο «ΥΠΛΓΟΥ (ΠΖ) ΜΑΚΡΗ ΜΙΧΑΗΛ» στη Μυτιλήνη και είναι γεμάτος ενθουσιασμό.

Ο 19χρονος γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη μιλώντας για την στρατιωτική του θητεία είπε: «Να κάνω την πατρίδα μου περήφανη μιας και θα είμαι στο νησί που έχει διάφορα προβλήματα μεταναστών και να είμαι ένας άνθρωπος που θα κάνω περήφανους τους δύο μου γονείς, εκείνον από ψηλά και τη μαμά μου από κοντά, αφού ξέρει πόσο μεγάλη αδυναμία της έχω. Θέλω να είμαι δυνατός, να έχω αισθήματα όμορφα και να είμαι δίπλα στη μαμά Πατρίδα και τη μανούλα μου».

 

Read More

And More