Φαντασμαγορική τελετή έναρξης για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες!

Με πολύ…Φυσική και τη θεωρία του BIG BANG ξεκίνησε η 14η τελετή των Παραολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο σε ένα κατάμεστο ολυμπιακό στάδιο! Φαντασμαγορικές σκηνές, πολύ τραγούδι και ρυθμός, στόλισαν την τελετή έναρξης. Η φωνή της RIHANNA και τα χορευτικά των Flowless άνοιξαν το stage!

Οι αθλητές παρέλασαν πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι και ο κόσμος τους αποθεώνει!Ήταν μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού και της δύναμης, αυτών των περίπου 4.200 αθλητών.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε το παρών, τιμώντας την Τελετή, όπως και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ. Δεν είδαμε πουθενά τον…άτακτο Χάρι όμως!

Οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές της δεύτερης μεγαλύτερης αθλητικής εκδήλωσης του πλανήτη για το 2012, ο Λόρδος Σεμπάστιαν Κόου ως πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής «Λονδίνο 2012», αλλά και ο Σερ Φίλιπ Κρέιβεν ως πρόεδρος της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής, παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου, όπου έδωσαν στοιχεία σχετικά με τη διοργάνωση. «Η πόλη μυρίζει ενθουσιασμό. Τα πάντα κινούνται στους ρυθμούς των 14ων Παραολυμπιακών Αγώνων. Ρυθμίζουμε κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες, όμως είμαστε σίγουροι ότι θα γίνουν σπουδαίοι αγώνες.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More