Φάρμα – Μάνος Πανταζής: Τι πρέπει να ξέρεις για το γοητευτικό μοντέλο των ‘90s – Η σύζυγος, οι κόρες και η Κάτια Ζυγούλη

Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου η Φάρμα επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του ANT1.

Οι 18 παίκτες που μπήκαν στο ριάλιτι είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο. Ανάμεσα στους παίκτες που είδαμε στην πρεμιέρα της Φάρμας, ήταν και ο Μάνος Πανταζής.

Ποιος είναι ο Μάνος Πανταζής

Ο Μάνος Πανταζής ήταν ένα από τα μοντέλα που μεσουράνησαν την δεκαετία του ’90 και άφησε εποχή για την ανδρική γοητεία και ομορφιά του.

Ο Μάνος Πανταζής σήμερα, 46 ετών, ασχολείται επιχειρηματικά με τον χώρο της εστίασης και ελάχιστα με το μόντελινγκ, ωστόσο είπε για λίγο να αφήσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και να δοκιμάσει τον εαυτό του σε κάτι διαφορετικό.

Ο ίδιος έχει δηλώσει πως το αγαπημένο του χόμπι είναι τα ταξίδια με την οικογένειά του σε όμορφους προορισμούς. Λατρεύει το τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων με το οποίο ασχολείται τα τελευταία χρόνια.

 

    

Ο γάμος και η οικογένεια

Ο Μάνος Πανταζής στο παρελθόν δήλωνε αμετανόητος εργένης υποστηρίζοντας: «Όταν έχεις φτάσει στα 35 και δεν σου έχει τύχει κάτι σοβαρό – με προοπτική γάμου – λες: “Πέρασαν τα χρόνια και εγώ ασχολούμαι ακόμη με την δουλειά”. Κάτι αντίστοιχο είχα πάθει και εγώ. Είχα βάλει την προσωπική μου ζωή σε δεύτερη μοίρα. Έρχεται η στιγμή όμως που βρίσκεις τον δάσκαλό σου. Γνωρίζεις ξαφνικά έναν άνθρωπο και λες: “Τώρα ναι, μπορώ να ζήσω με αυτή τη γυναίκα μια ζωή».

Ο Μάνος Πανταζής το 2017, μετά από αρκετά χρόνια σχέσης, παντρεύτηκε την κατά 11 χρόνια μικρότερή του Αργυρώ Παντελεάκη με την οποία προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους.

«Όταν τη γνώρισα συνέχιζα να λέω ότι εγώ δεν θα παντρευτώ ποτέ. Είχα μια πολύ έντονη ζωή σε όλα τα επίπεδα και το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμουν ήταν ο γάμος. Ο γάμος σου προσφέρει ηρεμία, γαλήνη, ευτυχία. Δεν είναι τόσο τραγικός όσο τον είχα πλάσει στο μυαλό μου», είχε δηλώσει ο Μάνος Πανταζής σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, την Άννα και την Εύα, οι οποίες είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους. Μάλιστα, ο τρυφερός πατέρας, κάνει πολύ συχνά αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες τον βλέπουμε σε προσωπικές στιγμές με την σύζυγό του και τις κόρες τους.

Στα τέλη της δεκαετίας του 90, υπήρχαν ο Μάνος Πανταζής διατηρούσε σχέση με την ανερχόμενη τότε Κάτια Ζυγούλη. Κοινός παρανομαστής και των δύο το μόντελινγκ. «Αισθάνομαι υπέροχα. Είναι ωραίο να ξυπνάς και να έχεις στην αγκαλιά σου έναν όμορφο άντρα, όπως είναι ο Μάνος», είχε εξομολογηθεί στο περιοδικό Down Town το 1999.

Φωτογραφίες: Instagram

 

Read More

And More