“Φατμαγκιούλ” : Οσα δεν ξέρετε για ΄κείνη!

Ποια είναι στ ΄αλήθεια η «Φατμαγκιούλ»; Το όνομα της νέας ηρωίδας του Μεγάλου Καναλιού είναι Μπερέν Σαάτ. Μάλιστα, με την Μπερέν οι Έλληνες τηλεθεατές έχουν ,ήδη, συστηθεί, μιας και κρατούσε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους και στον «Πειρασμό» που παρακολουθήσαμε μέσα από τον ΑΝΤ1, ενώ η ίδια έχει φροντίσει να επισκεφθεί και την χώρα μας τον Απρίλιο του 2009, όταν έκανε εδώ πρεμιέρα η ταινία της «Πληγές του Φθινοπώρου».

H Μπερέν Σαάτ γεννήθηκε στην Άγκυρα στις 26 Φεβρουαρίου 1984 και δεν είναι μοναχοπαίδι, μιας και έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό. Όταν τελείωσε το Λύκειο σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Μπεσκέντ και ενώ σπούδαζε, πήρε μέρος στον τηλεοπτικό διαγωνισμό «Τα Αστέρια της Τουρκίας».

Ο διαγωνισμός αυτός έμελλε να της αλλάξει την ζωή, μιας και παρά το γεγονός ότι τερμάτισε δεύτερη, οι ευκαιρίες που της χτύπησαν την πόρτα στην συνέχεια, ήταν πολλές. Έτσι, μετά τα αλλεπάλληλα διαφημιστικά σποτ που συμμετείχε, ο πρώτος ρόλος δεν άργησε να φτάσει στα χέρια της και αυτός ήταν το 2004 στο «Υπάρχει ο Θάνατος στον Έρωτά μας», ενώ το 2005 πήρε το πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο, στη σειρά «Εξόριστος Έρωτας».

Στην συνέχεια η τηλεοπτική της παρουσία ήταν σταθερή, παίζοντας σε σειρές όπως είναι οι : «Θυμήσου Αγάπη μου», – μέσα από την οποία απέκτησε πανεθνική φήμη – , «Πειρασμός» και «Ποιο είναι το έγκλημα της Φατμαγκιούλ», που είναι σενάριο, ομότιτλης ταινίας η οποία είχε γυριστεί το 1986, του Βεντάτ Τουρκάλι.

Σε ότι έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή, η Μπερέν Σαάτ ξέρει να κρατάει καλά κρυμμένα τα μυστικά της. Παρόλα αυτά, ο Τύπος στην Τουρκία δεν σταματά να ασχολείται με τους έρωτές της. Η ηθοποιός είχε σχέση με τον επίσης ηθοποιό Μπουλέντ Ινάλ με τον οποίο χώρισε και σήμερα είναι αρραβωνιασμένη με τον τραγουδιστή Κενάν Ντόγουλου.

Έχει δε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να σας επισημάνουμε, πως η Μπερέν Σαάτ θεωρείται από τις πιο ταλαντούχες και ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς της Τουρκίας!

Read More

And More