Φελίσια Λαπάτη – Μιχάλης Αντιώτης: Πρωινή βόλτα με τον 2,5 μηνών γιο τους! [pics]

Η Φελίσια Λαπάτη διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της καθώς τους τελευταίους δυόμιση μήνες κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία σύντροφό της, Μιχάλη Αντιώτη. Η πρώην παίκτρια του Survivor, στις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο έχει πάρει τα μυαλά και των δύο από την ημέρα που το κράτησαν στην αγκαλιά τους.

Η όμορφη μανούλα, ως λάτρης των social media, μοιράζεται συχνά-πυκνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με τον νεογέννητο μικρούλη, αποδεικνύοντας πώς βιώνει στο έπακρον τη χαρά της μητρότητας. Μάλιστα, όσο περνάει ο καιρός, το ζευγάρι κάνει ολοένα και περισσότερες εξόδους μαζί με τον μικρό του πρίγκιπα, με τους παπαράτσι να απαθανατίζουν την όμορφη οικογένεια σε χαλαρές στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Πρόσφατα, λοιπόν, η Φελίσια και ο Μιχάλης βρέθηκε σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, όπου έκαναν έναν περίπατο, έχοντας μαζί τους τον μπέμπη στο καρότσι και τον αγαπημένο τους σκύλο. Ντυμένοι casual και φανερά ευδιάθετοι απόλαυσαν τη βόλτα τους, ενώ δεν έφυγε λεπτό ο ένας από το πλευρό του άλλου και είχαν συνεχώς τα μάτια τους πάνω στον γιο τους.

Όπως θα διαπιστώσεις, η Φελίσια έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της και έχει αποκτήσει ξανά τις εντυπωσιακές αναλογίες της, ενώ ο Μιχάλη είναι ένας πολύ στοργικός μπαμπάς, που δεν άφησε στιγμή από τα χέρια του το καρότσι με το παιδί του.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More