Φελίσια Λαπάτη: Οι πρώτες μέρες με τον γιο στο σπίτι!

Πριν μια εβδομάδα έγινε για πρώτη φορά μανούλα και είναι στα καλύτερά της. Ο λόγος για την Φελίσια Λαπάτη που γέννησε ένα πανέμορφο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της  Μιχάλη Αντιώτη, και περνά τώρα τις πρώτες μέρες μαζί του στο σπίτι.

Η πρώην παίκτρια του Survivor 2 και γνωστή γυμνάστρια γέννησε τον μικρό της μπόμπιρα, που θα πάρει το όνομα Χρήστος, πριν από μια εβδομάδα και τώρα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα τρυφερό μήνυμα για το άγχος των πρώτων ημερών, αλλά και όλα όσα ζει στο σπίτι με τον πρίγκιπά της.

«Ακριβώς πριν μια εβδομάδα ήρθε στο κόσμο το μπεμπούκι μου… Βγαίνοντας από το μαιευτήριο ένοιωθα πολύ αγχωμένη και χαρούμενη. Κοιτάζοντας τώρα τη φώτο, συνειδητοποιώ ότι τελικά ήμουν μόνο χαρούμενη… (Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας, είναι πάρα πολλές και δεν νομίζω να μπορέσω να απαντήσω σε όλες, αλλά προσπαθώ!)», έγραψε χαρακτηριστικά η Φελίσια Λαπάτη.

Η ίδια, μάλιστα, λίγο μετά την γέννηση του γιου της είχε ευχαριστήσει τον σύντροφό της με πολύ τρυφερά λόγια:   «Καλώς ήρθες στη ζωή μας θαύμα μου… Είσαι ότι σημαντικότερο έχω κάνει… Ευχαριστώ τον μεγαλύτερο χαζομπαμπά που δεν έφυγε δευτερόλεπτο από κοντά μου και με έκανε να αντέχω άλλο τόσο! Τ ον γιατρό μου και την μαία μου, για τον τρόπο που γνώρισα τη μητρότητα… Ευχαριστώ όλους εσάς που μας ευχηθήκατε και χαρήκατε με τη χαρά μας! Αλλά κυρίως όσους ήρθαν να μας επισκεφτούν (πραγματικά με συγκινήσατε, δεν χωράτε ούτε σε ταγκ)! ΥΓ τόσα δώρα δεν έχω πάρει ούτε σε όλα μου τα γενέθλια μαζί!».

Ευτυχισμένη μητέρα η Φελίσια Λαπάτη!

Read More

And More