Φελίσια Λαπάτη: Χωρίς ίχνος κόμπλεξ μας δείχνει πώς είναι η κοιλιά της, 12 μέρες μετά τη γέννα! [pics]

Πριν δύο εβδομάδες περίπου έγινε για πρώτη φορά μανούλα και είναι στα καλύτερά της. Ο λόγος για την Φελίσια Λαπάτη που γέννησε ένα πανέμορφο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Μιχάλη Αντιώτη και περνά τώρα τις πρώτες μέρες μαζί του στο σπίτι! Η όμορφη γυμνάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor μας είχε εκπλήξει όλο το διάστημα της εγκυμοσύνης με τις άψογες αναλογίες που διατηρούσε παρά το γεγονός ότι κυοφορούσε το μωρό της.

Πριν λίγες ώρες, μάλιστα, χωρίς ίχνος κόμπλεξ, η Φελίσια Λαπάτη μοιράστηκε στα Instagram Stories της μια φωτογραφία της κοιλιάς της. Η ίδια θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους πως είναι η κοιλίτσα μιας γυναίκας που έφερε στον κόσμο ένα παιδί, πριν 12 ημέρες.

Λίγο αργότερα, η ευτυχισμένη μανούλα έκανε μια τρυφερή ανάρτηση για τον γιο της: “Θυμάμαι την τεντωμένη μου κοιλιά κι εμένα να παραπονιέμαι πως δεν αντέχω άλλο. Ύστερα γέμιζα με άγχος και σκέψεις…δεν ήξερα πως θα μοιάζεις, πως θα ναι να σε πιάνω, να σε κρατάω, να σε ακούω(καλά αυτό τι το ήθελα δεν ξέρω). Κι όμως, όπως συμβαίνει σε όλους έτσι έγινε και με εμάς… Έφυγα με ένα βαλιτσάκι και γύρισα με το πλασματάκι μου… Ένα πλασματάκι τόσο δα, που αλλάζει κάθε μέρα, αλλά δεν πειράζει καθόλου, γιατί η μαμά φροντίζει να σε βγάζει 18373729193726 φωτογραφίες”.

Να σου ζήσει!

Read More

And More