Ζευγάρια της ελληνικής showbiz που χώρισαν λίγο πριν το γάμο

Λίγο πριν ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου ξαφνικά πήραν την απόφαση να χωρίσουν. Αρκετά ζευγάρια της ελληνικής showbiz έφτασαν ένα βήμα πριν το γάμο αλλά τελικά έριξαν τίτλους τέλους στη σχέση τους ξαφνιάζοντας τους πάντες.

Κι ενώ όλοι νόμιζαν ότι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και είναι έτοιμοι να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, ήρθε ο απρόσμενος χωρισμός τους και μάλιστα λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Αυτά είναι τα ζευγάρια γνωστών Ελλήνων celebrities που χώρισαν ξαφνικά λίγο πριν παντρευτούν.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου

Ο γνωστός ηθοποιός και η όμορφη δημοσιογράφος, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, είχαν προγραμματίσει να παντρευτούν στις 23 Σεπτεμβρίου 2017, σε ένα πανέμορφο κτήμα στα βόρεια προάστια. Όμως, ένα μήνα πριν το γάμο τους, κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες περί χωρισμού τους, οι οποίες γρήγορα επιβεβαιώθηκαν. Όπως έγινε γνωστό εκείνη την περίοδο, το πρώην ζευγάρι έκανε ένα διάλειμμα από τις προετοιμασίες του γάμου και ταξίδεψε για τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Πάτμο.

Στο νησί της Αποκάλυψης επήλθε και η οριστική ρήξη στη σχέση τους, που τους οδήγησε στην απόφαση να ακυρώσουν τον γάμο τους. Τότε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έφυγε από το όμορφο νησί, ενώ η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου συνέχισε τις διακοπές της, με την είδηση του χωρισμού τους να ξαφνιάζει τους πάντες.

«Αυτό που συνέβη πέρυσι ήταν μια τεράστια ανατροπή για εμένα. ∆εν μου αρέσει να δημιουργώ εντάσεις γύρω από τέτοια θέματα, δεν τα καταφέρνω πάντα, είναι η αλήθεια. Έχω κάνει τα λάθη μου, όπως όλοι μας, και πορεύομαι, ειδικά τον τελευταίο χρόνο, πιο διακριτικά. Ήταν ένα γεγονός σαφώς πολύ στενάχωρο και διογκώνεται γιατί εμπλέκονται άνθρωποι οι οποίοι είναι γνωστοί. Φαντάζομαι ότι αντίστοιχα περιστατικά απορεί να έχουν συμβεί και σε άλλους. Σίγουρα δεν είναι κάτι συχνό, σημασία έχει ότι πέρασε ένας χρόνος και το μόνο που κάνω είναι να κοιτάζω μπροστά», είχε εξομολογηθεί ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ένα χρόνο μετά τον επεισοδιακό χωρισμό του.

Πλέον τόσο ο γνωστός ηθοποιός όσο και η έμπειρη δημοσιογράφος έχουν γυρίσει σελίδα στην προσωπική τους ζωή. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, το καλοκαίρι του 2020 παντρεύτηκε την όμορφη ηθοποιό, Λένα Δροσάκη και μαζί έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τον μικρό γιο τους, Αναστάση να αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Παναγιώτης Μπουγιούρης και Κλέλια Μενελάου

Το καλοκαίρι του 2017 έγινε γνωστό ότι ο γνωστός ηθοποιός και η όμορφη χορεύτρια, μετά από τρία χρόνια σχέσης, ήταν έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέσης τους και να παντρευτούν. Μάλιστα εκείνη την περίοδο, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Παναγιώτης Μπουγιούρης είχε κανονίσει να εργάζεται στην Κύπρο, τον τόπο καταγωγής της Κλέλιας Μενελάου προκειμένου ο ηθοποιός να είναι στο πλευρό της αγαπημένης του και να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη. Κι ενώ οι δύο τους ήταν πολύ ερωτευμένοι και όλοι περίμεναν ότι θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, οι φήμες περί κρίσης στη σχέση τους δεν άργησαν να εμφανιστούν.

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη ότι πρόκειται να παντρευτούν, η όμορφη χορεύτρια, σε συνέντευξή της, αποκάλυψε ότι τα σχέδια γάμου με τον ηθοποιό πάγωσαν, καθώς η σχέση τους

περνάει κρίση. «Η απόσταση δεν διευκολύνει την εξέλιξη της σχέσης μας και γι’ αυτό υπάρχουν σύννεφα», αποκάλυψε τότε η Κλέλια Μενελάου. Τελικά όλα ανατράπηκαν και η ταλαντούχα χορεύτρια αποφάσισε να εργαστεί στην Αθήνα, ενώ ο γνωστός ηθοποιός στην Κύπρο. Αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που κλονίστηκε η σχέση τους.

 

Το ζευγάρι προσπάθησε να αντιμετωπίσει την κρίση στη σχέση του, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Μάλιστα ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, στις αρχές του 2018, είχε δώσει τέλος στις φήμες περί χωρισμού δηλώνοντας: «Η σχέση μου μετράει χρόνια και είμαστε καλά με το κορίτσι μου… Η ωρίμανση της σχέσης θα φέρει και όλα τα υπόλοιπα». Όμως μετά από μερικούς μήνες έγινε γνωστός ο οριστικός χωρισμός τους. «Ο χρόνος που πέρασε έδειξε ότι δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Εγώ ήμουν Αθήνα, εκείνος Κύπρο, οπότε ήταν πολύ δύσκολο να βρισκόμαστε», είπε χαρακτηριστικά η Κλέλια Μενελάου.

«Έχουμε χωρίσει» παραδέχτηκε ο ηθοποιός, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Happy Day, περίπου τέσσερα χρόνια μετά την είδηση του χωρισμού του.

Λάμπρος Χούτος και Ματίνα Ζάρα

Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής και η όμορφη τραγουδίστρια αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους, μια ανάσα πριν το γάμο τους. Ο γάμος τους ήταν προγραμματισμένος για τις 21 Αυγούστου 2021 στη Σκιάθο. Ωστόσο, η Ματίνα Ζάρα, λίγες ημέρες πριν το ευχάριστο γεγονός και συγκεκριμένα ανήμερα του 15Αυγουστου, με μια λιτή ανακοίνωση, γνωστοποίησε τη ματαίωση του μυστηρίου.

«Λόγω απρόβλεπτων συνθηκών, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ματαιώσουμε τον γάμο μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τον σεβασμό της ιδιωτικότητάς μας», έγραψε χαρακτηριστικά η Ματίνα Ζάρα τότε στην ανάρτησή της. Λίγες ημέρες αργότερα ήρθε και η επιβεβαίωση του χωρισμού τους, ενώ παράλληλα έκαναν unfollow ο ένας τον άλλο στο instagram.

Η είδηση του χωρισμού τους ξάφνιασε τους φίλους και τους συγγενείς του πρώην ζευγαριού. «Το ζευγάρι είχε μαζέψει αρκετή ένταση τον τελευταίο μήνα, λόγω των προετοιμασιών, η οποία όπως φάνηκε γιγαντώθηκε τις τελευταίες ημέρες και επέφερε τη ρήξη στη σχέση τους», αποκάλυψε, εκείνη την περίοδο, φίλος του ζευγαριού.

Σε λιγότερο από ένα μήνα μετά τον απρόσμενο χωρισμό τους πριν το γάμο, Ματίνα Ζάρα και Λάμπρος Χούτος μίλησαν για τους λόγους που τους οδήγησαν στην απόφαση να ρίξουν τίτλους τέλους ξαφνικά στη σχέση τους.

«Όπως όλα τα ζευγάρια είχαμε και εμείς τα θέματά μας τα οποία με τον καιρό φουντώσανε. Καταλάβαμε έστω και λίγες μέρες πριν το γάμο ότι θα ήταν καλύτερα να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους. Έχουμε μιλήσει μετά τον χωρισμό, συναντηθήκαμε και στην Αθήνα, όλα έληξαν σε πολύ φιλικό επίπεδο. Μπορείς να πεις ότι χωρίσαμε λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων. Υπήρχαν θέματα και όταν βλέπεις ότι εσύ και ο άνθρωπος που ήταν απέναντί σου δεν μπορείτε να βρείτε λύσεις, αυτό που εμείς κάναμε είναι ότι κάτσαμε κάτω σαν ώριμοι άνθρωποι, το συζητήσαμε και είπαμε να μην προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Να προλάβουμε το γάμο και να συνεχίσουμε τη ζωή μας», εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η Ματίνα Ζάρα.

«Ας το ξαναπώ μια φορά για να μην το ξεχάσω. Μην μετανιώνεις για ότι έδωσες, άσε τους άλλους να μετανιώσουν για όσα δεν εκτίμησαν. La vita e bella», έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο instagram, o Λάμπρος Χούτος.

Πλέον και οι δύο έχουν γυρίσει σελίδα στην προσωπική τους ζωή με την Ματίνα Ζάρα να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Χρήστου Βαρδάλου. Για τον Λάμπρο Χούτο απόλυτη προτεραιότητα έχει ο γιος του, με τον οποίο προσπαθούν να περνούν δημιουργικό χρόνο μαζί.

Βαλάντης και Μαρία

Μία από τις πιο επεισοδιακές σχέσεις του γνωστού τραγουδιστή ήταν εκείνη με την πρώην αγαπημένη του, Μαρία. Το 2019 οι κοινές τους εμφανίσεις ήταν συχνές και έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι μαζί. Όλα έδειχναν ότι κυλούσαν όμορφα με πολλούς να πιστεύουν ότι ο Βαλάντης είναι έτοιμος να ξαναπαντρευτεί. Ξαφνικά ο τραγουδιστής προχώρησε σε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή και τον χωρισμό του από την Μαρία ξαφνιάζοντας τους πάντες. Μάλιστα ο Βαλάντης κατηγόρησε την πρώην σύντροφό του ότι θέλει να του αποσπάσει χρηματικά ποσά.

Το 2021 έχοντας πλέον χωρίσει οριστικά αρχίζει ο “πόλεμος” με τον γνωστό τραγουδιστή να ξεσπά σε συνεντεύξεις του. «Μετά από 3,5 χρόνια σχέσης που τελειώνει κάτι και τον άλλον τον θεωρείς ότι ήταν σκουπίδι, εγώ δηλαδή, δεν το αφήνεις κι έτσι. Όταν έχεις ζήσει μαζί μου και γυρίζει και λέει ότι δεν έχω δώσει τίποτα στην κοινωνία… 3,5 χρόνια τι έκανες με αυτόν τον άνθρωπο λοιπόν; Αυτό το ον θέλω να το ξεχάσω, να τη σβήσω τελείως», δήλωσε ο τραγουδιστής ξεσπώντας για τις εκφράσεις που δέχτηκε από την πρώην σύντροφό του.

«Είναι απίστευτο το τι τράβηξα και με ποιον τρόπο. Οι φίλοι μου μού έλεγαν είσαι υπνωτισμένος; Κάτι έχεις πάθει. Έζησα πολύ bullying. Με απαξίωνε και μέχρι που μου είπε ότι για να έχω μία όμορφη γυναίκα μου δίπλα θέλω και 1.500 ευρώ τον μήνα. Για αυτό ας μην συνεχίσουμε άλλο, θέλω να τα διαγράψω όλα. Στην αρχή βλέπεις κάποια πράγματα αλλά με τον έρωτα τα περνάς έτσι κι είναι λάθος. Όταν ξεκίνησα την σχέση μου ήμουν ειλικρινής και γυμνός, ότι ξέρει δηλαδή για εμένα τα πάντα και δεν κρύβομαι. Και κακό πήγε να μου κάνει κάποια στιγμή και δεν το πίστευα», δήλωνε ο Βαλάντης στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και στην Ναταλία Γερμανού.

Και έτσι μια φαινομενικά όμορφη σχέση έληξε άδοξα. Να σημειωθεί ότι για τον Βαλάντη απόλυτη προτεραιότητα έχει ο γιος του, Χάρης που έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την τραγουδίστρια, Έλενα Γκρέκου.

Δημήτρης Ουγγαρέζος και Ιλένια Ουίλιαμς

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ιλένια Ουίλιαμς ήταν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz και παρά τον απρόσμενο χωρισμό τους, συνεχίζουν να διατηρούν φιλικές σχέσεις. Το 2019 η είδηση του χωρισμού τους, μετά από πέντε χρόνια σχέσης, ξάφνιασε τους πάντες καθώς πολλοί πίστευαν ότι είναι έτοιμοι να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Οι δυο τους προσπαθούσαν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι δεν έγινε φανερό ότι η σχέση τους περνούσε κρίση.

Την αποκάλυψη για το τέλος της σχέσης τους έκανε ο ίδιος ο παρουσιαστής, το φθινόπωρο του 2019, στην εκπομπή “Πρωινό”. «Για να σταματήσω και την όποια συζήτηση μπορεί να ξεκινήσει που μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση και την Ιλένια και την οικογένειά της, γιατί για εμένα είναι προτεραιότητα αυτό… Δεν είμαστε πια μαζί. Οι άνθρωποι έτσι είναι. Μετά από πέντε χρόνια ή σταματούν ή προχωρούν… Αποφασίσαμε να σταματήσουμε να είμαστε μαζί», εξομολογήθηκε τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Έτσι δεν έρχονται τα πράγματα στη ζωή; Ή προχωράς ή σταματάς. Μετά από πέντε χρόνια ή προχωράει κάτι ή σταματάει, αυτό είπε και ο Δημήτρης άλλωστε στον αέρα. Μετά τον χωρισμό επέλεξα τρεις μήνες να κλειστώ πολύ στον εαυτό μου. Ήθελα να είμαι λίγο πιο πίσω στο κομμάτι της δημοσιοποίησης», δήλωνε εκείνη την εποχή, από τη δική της πλευρά, η Ιλένια Ουίλιαμς.

Στις αρχές του 2022, περίπου τρία χρόνια μετά το χωρισμό του από την Ιλένια Ουίλιαμς, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, σε συνέντευξή του, αποκάλυψε: «Μετά τον χωρισμό μου από την Ιλένια Ουίλιαμς δεν έχω κάνει άλλη σχέση. Έχω βγει, έχω φλερτάρει, αλλά δεν προέκυψε σχέση ούτε από τη μία πλευρά ούτε από την άλλη. Παλαιότερα έβαζα προτεραιότητα τη δουλειά και όχι την προσωπική μου ζωή, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δίνω την εντύπωση πως δεν είμαι τόσο μέσα στη σχέση».

Όμως, πρόσφατα και η Ιλένια Ουίλιαμς προχώρησε σε αποκαλύψεις, για την περίοδο που βρισκόταν σε σχέση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. «Με τον Δημήτρη δεν είχαμε ανταγωνισμό στη δουλειά. Δεν σου λέω ότι δεν φέρναμε τη δουλειά στο σπίτι τότε, αλλά στο μεταξύ μας κομμάτι δεν υπήρχε. Υπήρχε μια κόντρα επειδή ήταν ο παρουσιαστής κι εγώ στην συντακτική ομάδα και εκεί υπήρχε μια μικρή διαμάχη. Κρατάμε καλή σχέση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, χρειάζεται λίγο χρόνο, αλλά τον θεωρώ οικογένειά μου», είπε η όμορφη Ιλένια σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”

Ευαγγελία Αραβανή και Νίκος Οικονομόπουλος

Το γνωστό μοντέλο και ο αγαπημένος τραγουδιστής έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν, πριν τρία χρόνια, έκαναν λόγο για αρραβώνα του πρώην ζευγαριού. Και ενώ όλοι πίστευαν ότι είναι έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, η είδηση του οριστικού χωρισμού τους, τον Μάιο του 2019, έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία», εκείνη την εποχή.

Όπως έγινε γνωστό, οι προσπάθειες που έκαναν για να ξεπεράσουν την κρίση στη σχέση τους δεν απέδωσαν και αποφάσισαν μετά από ενάμιση χρόνο να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. «Το 2019 τους βρήκε ενωμένους και ευτυχισμένος, αποδείχτηκε όμως ότι είχαν διαφορετικά σχέδια. Η σχέση τους μετά τη συγκατοίκηση είχε περάσει σε άλλο στάδιο. Η Ευαγγελία επιθυμούσε να κάνουν το επόμενο βήμα, για το οποίο Νίκος δεν ένιωθε έτοιμος. Η προβολή που είχε πάρει το ειδύλλιο τους ήταν κάτι που τον προβλημάτισε, αφού δεν θέλει να απασχολεί την δημοσιότητα με τα προσωπικά του. Αυτό ήταν και το αγκάθι που δημιούργησε τριβή ανάμεσα τους», αποκάλυψε τότε φίλη του πρώην ζευγαριού. Να σημειωθεί ότι οι δυο τους, πριν το χωρισμό, συγκατοικούσαν στα νότια προάστια και μετά το τέλος της σχέσης τους, η Ευαγγελία Αραβανή επέστρεψε στο σπίτι στη Νίκαια.

Τρία χρόνια μετά το χωρισμό από τον Νίκο Οικονομόπουλο, η Ευαγγελία Αραβανή έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και τα τελευταία χρόνια είναι σε σχέση με τον επιχειρηματία Σπύρο Λάζαρη.

«Από μικρός πάντα προστάτευα την προσωπική μου ζωή. Ήθελα να ασχολούνται με τη δουλειά μου. Και αυτό είναι ένα πράγμα που θεωρώ πως είναι λάθος. Πρέπει να ζούμε τη ζωή μας φυσιολογικά όπως και αν είναι αυτή. Με τις ιδιαιτερότητές της, με τις δυσκολίες της, τα ωραία της, τα άσχημά της.

Αλλά καμιά φορά λες “γιατί να δημοσιοποιώ πράγματα, τα οποία δεν έχουν να κάνουν με τη δουλειά μου;” όταν είσαι “άρρωστος” με τη δουλειά σου, όπως είμαι εγώ. Έχω ζήσει ακραίες εκφράσεις θαυμασμού, αλλά όχι να σκίζουν μπλούζες και πουκάμισα. Αυτά είναι υπερβολές. Υπάρχουν κάποιες θερμές αντιδράσεις από θαυμάστριες, στο παρελθόν όταν ήμουν και πιο μικρός που βοηθούσε και η ηλικία. Τώρα γίνεται με διαφορετικό τρόπο. Πιο κομψά. Οι εκφράσεις θαυμασμού είναι τα όμορφα της δουλειάς αυτής. Είναι πάντα ευπρόσδεκτες. Αρκεί να μην μας προσβάλουν» είπε ο Νίκος Οικονομόπουλο μιλώντας για την προσωπική του ζωή στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω”.

Και έτσι απροσδόκητα μεγάλοι έρωτες που πιστεύαμε ότι θα καταλήξουν σε γάμο έληξαν άλλοι αθόρυβα και άλλοι με μεγάλη ένταση.

Read More

And More