Φιάσκο η Εβδομάδα Ανδρικής Μόδας στο Παρίσι!

Φιάσκο η Εβδομάδα Ανδρικής Μόδας στο Παρίσι! | tlife.gr

Οι προγραμματισμένες επιδείξεις ανδρικών συλλογών ρούχων οίκων υψηλής ραπτικής πραγματοποιούνται με προβλήματα και ήδη το γαλλικό brand Christophe Josse αναγκάστηκε να αποσυρθεί.

“Διαπιστώσαμε ότι δεν είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε τη συλλογή μας εξαιτίας των καθυστερήσεων που προκάλεσαν οι προμηθευτές μας” αναφέρει σε ανακοίνωσή του. Καθώς τα περίτεχνα δημιουργήματα υψηλής ραπτικής είναι όλα κατασκευασμένα στο χέρι σε μικρά εργαστήρια μέσα και γύρω από το Παρίσι, το brand αποσαφήνισε δεν είχε άλλη επιλογή παρά να ματαιώσει την επίδειξη μόδας.

Η αμερικανική εταιρεία RR 331 ανακοίνωσε νωρίτερα ότι δεν θα συμμετάσχει στην Εβδομάδα Ανδρικής Μόδας στο Παρίσι αν και αρνήθηκε ότι οι απεργίες στη Γαλλία συνέβαλαν στην απόφασή της. “Θα επιστρέψουμε στο Παρίσι τον Ιούλιο” αναφέρεται σε ανακοίνωσή του. Πολλά μοντέλα και λάτρεις της μόδας αναγκάζονται να διασχίζουν το Παρίσι αρκετές φορές την ημέρα με ταξί ή μετρό σε κανονικές συνθήκες και έτσι τώρα η Γαλλική Ομοσπονδία Μόδας έχει διπλασιάσει τον αριθμό των λεωφορείων.

Όμως με έως και 12 επιδείξεις μόδας την ημέρα στο επίσημο πρόγραμμα και πολλές άλλες παράλληλα, το κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους της πόλης είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό.

Πηγή: Newsit

READ more